Vodstvo

ZK

Zdenka Kahne

Lastnica Kozmetične hiše Kahne

Inovatorka in ambasadorka, ženska tisočerih talentov in prava zakladnica znanja. Vse to in še več je Zdenka Kahne, ki je podjetje Kozmetika Kahne s svojo edinstveno energijo postavila na zemljevid Evrope in ob bok svetovnim multinacionalkam na področju nege kože. Mednarodna diplomantka CIDESCO, ambasadorka znanj in diplomirana socialna delavka je svojo vizijo in znanje spremenila v več kot dvajset visoko kakovostnih proizvodov, ki osrečujejo svoje uporabnike že četrto desetletje.

MK

Marjan Kahne

Direktor

Skupaj s soprogo sta daljnega leta 1987 poslovno idejo realizirala, vzpostavila skromno proizvodnjo in pričela z mešanjem sestavin. Sprva skromno start-up podjetje, danes pa podjetje, ki že več kot tri desetletja uspešno krmari po slovenskem in tujem tržišču, Marjan Kahne vodi kot direktor. V delovno okolje s svojo karizmo vnaša mirnost in preudarnost, kljub vsem obveznostim pa vedno najde čas za svojo veliko strast – kuhanje.

JK

Jana Kahne Žibert

Tajništvo

Desna roka Zdenke Kahne, vodja administracije in skrbnica podjetja. Svojo pot v podjetju je začela že kot dijakinja in vse od takrat raste skupaj s podjetjem. V prostem času velika ljubiteljica morja in jadranja, v delovnem času pa gredo preko njenih rok vse administrativne zadeve, pogodbe in fakture, odgovarja pa tudi na klice zadovoljnih uporabnic in uporabnikov. Pisarno si deli s svojo psičko Lucy, ki v podjetju opravlja vlogo vratarke in toplo sprejme vsakega gosta.

NK

mag. Nina Kahne

Strateško komuniciranje in nova generacija izdelkov

Oseba raznovrstnih znanj in sposobnosti, ki je mnogo let ustvarjala v podjetju, bila pa je zelo uspešna tudi na drugih področjih, se vrača v podjetje z delom na novi generaciji izdelkov in strateškem komuniciranju, kozmetika pa ji je bila dejansko položena že v zibelko. Po izobrazbi magistrica ekonomskih znanosti, univerzitetna diplomirana pravnica, med drugim formalno tudi kozmetičarka, razume delovanje podjetja širše in s svojim realističnim in perfekcionističnim pogledom pomaga da obdržimo fokus na pravem mestu, njen cilj pa je, da naša kozmetika dobi podobo, ki bo odražala njeno izjemno vsebino.

Osebni priročnik za nego kože. Pridobite si brezplačni priročnik

Podrobnosti