Vodstvo

Z K

Zdenka Kahne

Lastnica Kozmetične hiše Kahne

Inovatorka in ambasadorka, ženska tisočerih talentov in prava zakladnica znanja. Vse to in še več je Zdenka Kahne, ki je podjetje Kozmetika Kahne s svojo edinstveno energijo postavila na zemljevid Evrope in ob bok svetovnim multinacionalkam na področju nege kože. Mednarodna diplomantka CIDESCO in diplomirana socialna delavka je svojo vizijo in znanje spremenila v več kot dvajset visoko kakovostnih proizvodov, ki osrečujejo svoje uporabnike že več kot 30 let.


M K

Marjan Kahne

Direktor

Skupaj s soprogo sta daljnega leta 1987 poslovno idejo realizirala, vzpostavila skromno proizvodnjo in pričela z mešanjem sestavin. Sprva skromno start-up podjetje, danes pa podjetje, ki že več kot tri desetletja uspešno krmari po slovenskem in tujem tržišču, Marjan Kahne vodi kot direktor. V delovno okolje s svojo karizmo vnaša mirnost in preudarnost, kljub vsem obveznostim pa vedno najde čas za svojo veliko strast – kuhanje.

J K

Jana Kahne Žibert

Tajništvo

Desna roka Zdenke Kahne, vodja administracije in skrbnica podjetja. Svojo pot v podjetju je začela že kot dijakinja in vse od takrat raste skupaj s podjetjem. V prostem času velika ljubiteljica morja in jadranja, v delovnem času pa gredo preko njenih rok vse administrativne zadeve, pogodbe in fakture, odgovarja pa tudi na klice zadovoljnih uporabnic in uporabnikov. Pisarno si deli s svojo psičko Lucy, ki v podjetju opravlja vlogo vratarke in toplo sprejme vsakega gosta.

A Ž

Anja Žibert

Nabava

Tretja generacija družinskega podjetja, študentka fizioterapije in učiteljica smučanja. Nekdanja slovenska mladinska smučarska reprezentantka, ki so ji načrte prekrižale poškodbe, v podjetju skrbi za zadostne zaloge sestavin, recepture in inventure. Če je potrebno pridno zaviha rokave tudi v proizvodnji, skrbi pa tudi za prisotnost našega podjetja na socialnih omrežjih.

A K

Anej Kurež

Vodja prodaje in marketinga

Zadnja pridobitev našega podjetja, nogometni sodnik, ki je svoje poslanstvo našel v pospeševanju prodaje in marketingu, ima vedno pri roki zvezek in svinčnik, kamor zapisuje svoje ideje in predloge. Rojen prodajalec, ki uživa v raziskovanju trga, vedno išče nove izzive in v vsaki stvari vidi prostor za izboljšave.

Osebni priročnik za nego kože. Pridobite si brezplačni priročnik

Podrobnosti