Vodstvo

ZK

Zdenka Kahne

Ustanoviteljica Kozmetične hiše Kahne

Inovatorka in ambasadorka znanj, ženska tisočerih talentov in prava zakladnica znanja. Vse to in še več je Zdenka Kahne, ki je podjetje Kozmetika Kahne s svojo edinstveno energijo postavila na zemljevid kozmetike in ob bok svetovnim multinacionalkam na področju nege kože. Mednarodna diplomantka CIDESCO, ambasadorka znanj in diplomirana socialna delavka je svojo vizijo in znanje spremenila v visoko kakovostne proizvode, ki svoje uporabnike osrečujejo že četrto desetletje. Pri tem pa vedno rada omeni svoje dolgoletne partnerje - laboratorij iz Monaka, zaradi katerega so formulacije Kozmetike Kahne dvojno preverjene pod najstrožjimi kriteriji.

NK

mag. Nina Kahne

direktorica/CEO

Oseba raznovrstnih znanj in sposobnosti, ki je mnogo let ustvarjala v podjetju, bila pa je zelo uspešna tudi na drugih področjih, se vrača v podjetje z delom na novi generaciji izdelkov in strateškem komuniciranju, kozmetika pa ji je bila dejansko položena že v zibelko. Po izobrazbi magistrica ekonomskih znanosti, univerzitetna diplomirana pravnica, med drugim formalno tudi kozmetičarka, razume delovanje podjetja širše in s svojim realističnim in perfekcionističnim pogledom pomaga, da obdržimo fokus na pravem mestu, njen trenutni cilj pa je, da naši izdelki dobijo podobo, ki bo odražala njihovo izjemno vsebino.
JK

Jana Kahne Žibert

Vodja administracije

Desna roka Zdenke Kahne, vodja administracije in skrbnica podjetja. Svojo pot v podjetju je začela že kot dijakinja in vse od takrat raste skupaj s podjetjem. V prostem času velika ljubiteljica morja in jadranja, v delovnem času pa gredo preko njenih rok vse administrativne zadeve, pogodbe in fakture, odgovarja pa tudi na klice zadovoljnih uporabnic in uporabnikov. Pisarno si deli s svojo psičko Lucy, ki v podjetju opravlja vlogo vratarke in toplo sprejme vsakega gosta.

Osebni priročnik za nego kože. Pridobite si brezplačni priročnik

Podrobnosti