Nasveti strokovnjakov

Vsi nasveti na enem mestu

Da se koža med nosečnostjo spremeni ni nobena skrivnost. V telesu se namreč dogajajo velike spremembe. Nekaterim se koža po rojstvu popravi in izboljša, nekaterim pa žal ne in v takšnih primerih svetujemo našo Kremo proti pigmentnim madežem, ki vsebuje edinstven belilni kompleks v kombinaciji z naravnimi sestavinami in dokazano zmanjšuje pigmentne madeže do 52% že po osmih tednih redne uporabe. Za še boljši učinek pred nanosom kreme uporabimo Hialuron serum, Naravno mazilo iz morskih alg in Stabilni vitamin C. Občasno uporabimo tudi Glikolni piling.
Aknasta koža mora biti deležna posebne oskrbe, saj lahko z nepravilno nego zadevo še poslabšamo. V takšnih primerih svetujemo uporabo Čistilne pene (zjutraj in zvečer) in tedensko uporabo Glikolnega pilinga. Ko je koža čista, nego začnemo z Naravnim mazilom iz morskih alg in se poškropimo s Stabilnim vitaminom C. Še ko je obraz vlažen od prvega nanosa, uporabimo Vlažilno kremo z dodano patentirano sestavino Lipesters, ki deluje antibakterijsko in zmanjšuje tveganje za nastanek novih in širjenje obstoječih aken.
Za normalno, mešano ali mastno kožo je priporočljivo piling uporabiti do enkrat tedensko, da se izboljša čistilni učinek izdelkov za čiščenje obraza. Z Glikolnim pilingom Kozmetike Kahne boste nežno, a temeljito sprali sebum in nečistoče, rahel mehanski proces pa bo odstranil odmrle kožne celice z zgornje plasti kože. Ljudje z občutljivo kože ne smejo prepogosto uporabljati pilingov in se morajo prepričati, da je izdelek posebej primeren za njihovo občutljivo kožo.
Obstajajo različni razlogi, ki dodatno vplivajo na prezgodnje staranje. Najpomembnejši dejavnik je v sončni svetlobi in sicer so to UV-žarki, na prezgodnje staranje pa vplivajo tudi drugi zunanji dejavniki, kot sta nezdrav življenjski slog in stres. Ti dejavniki sprožijo povečano tvorbo prostih radikalov v koži, ki so glavni vzrok za prezgodnje staranje kože.

Osebni priročnik za nego kože. Pridobite si brezplačni priročnik

Podrobnosti