O izdelkih

Izdelki Kozmetike Kahne so predvsem izjemno dobro sprejeti pri naših uporabnicah in uporabnikih, kar največ šteje. Imajo dobre učinke, ker se (predvsem podlage, katere se nanašajo pred kremo) po kemizmu ujemajo s kožo in zato na vsaki koži naredijo potrebno spremembo na bolje. V primeru, da nimate posebnih težav, boste njihov učinek opazili predvsem kot izboljšanje nege v smislu večje vlage in manj vidnih gub, saj naravne sestavine v povrhnjici ustvarijo učinek polnejše kože in filter, ki ščiti pred vplivi okolja. Z uporabo podlag pred nanosom kreme bo tudi vaša krema imela boljši učinek, saj pride do boljše vezave kreme s kožo.

Izdelki so proizvedeni skladno z GMP predpisi, niso testirani na živalih, imajo pa izvedene dermatološke teste in teste učinkovitosti, ki so navedeni pri posameznih izdelkih. Skrbno so nadzorovani v Monaškem laboratoriju, s katerim sodelujemo že skoraj 30 let, izvedene pa imajo tudi dodatne teste, ki se redno izvajajo v Slovenskih laboratorijih (mikrobiologija).

Izdelki imajo relativno kratke roke uporabe, ki so fiksni, ker vsebujejo majhno koncentracijo konzervansov, pot do prodajnih polic je kratka, saj se izdelki proizvajajo sproti in so že čez nekaj dni prodajnih policah. S tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in uporabnik je lahko siguren, da izdelek ni dlje časa stal na prodajnih policah. Simbola odprtega lončka (po katerem je izdelek uporaben x mesecev od odprtja) nima noben od naših izdelkov. Menimo, da je to za uporabnike velika prednost.

Tudi manjši obseg proizvodnje prednost, saj se izdelki proizvajajo sproti, vsak posebej je ročno kontroliran in sproti dostavljen do trgovskih polic.

Želimo vam veliko užitka ob uporabi naših izdelkov in se vam zahvaljujemo, da nas podpirate!

Osebni priročnik za nego kože. Pridobite si brezplačni priročnik

Podrobnosti