V medijih

Zdenka Kahne prejela priznanje Ambasador znanja

Ustanoviteljica in lastnica Kozmetike Kahne, Zdenka Kahne, je prejela visoko priznanje Ambasador znanja.

Podelitev je bila včeraj na Cekinovem gradu v Ljubljani. Na dogodku je bilo veliko znanih osebnosti iz gospodarstva in znanosti. Prispevek s podelitve bo prihodnji četrtek objavljen v oddaji Prava ideja na TV Slovenija.

O Ambasadorjih znanj /Ambassadors of Knowledge:

Jutrišnji svet in čast pripadata tistim, ki širijo in prenašajo znanje. Gre za uveljavljene in znane osebnosti, ki imajo znanje iz svoje stroke ter delujejo v gospodarskih družbah ali javnih institucijah. Njihova vloga je, da v podjetju ali instituciji med mladimi na podlagi pravilnikov izberejo najboljše mlade potenciale in jih odlikujejo z nagrado »Referenca«. Ambasadorji znanj izpolnjujejo tudi visoka etična merila.

Zato praznujemo in vam ponujamo mezoporacijo – naj tretman 21. stoletja, izum ameriških znanstvenikov za kemijo in elektroporacijo, s katerim dosežemo učinke lepe in zdrave kože. Zajema diamantno dermoabrazijo za zmanjševanje hiperpigmentacije in odstrnitev starih celic, hladni laser in mezoporacijo. Vse to vam v času praznovanja izvedemo za samo 55 EUR. Stranke boste prejele brezplačne znanstvene študije, saj ambasadorka znanja Zdenka Kahne na ta način predaja znanje Nobelovih nagrajencev. Ugodnost traja do zapolnitve 100 opravljenih tretmanov. Dodali pa smo tudi novo ugodnost in sicer krajšo nego za 39 EUR (ne vsebuje dermoabrazije).

Tretman 21. stoletja je več kot genialen, saj ne deluje le na lepoto kože, temveč tudi na sprostitev, proti stresu, depresiji, za uravnavanje hormona sreče, dvig imunskega sistema kože in pomaga pri aknah, problematičnih in alergičnih kožah. Lepota je naša profesionalnost. Že 27 let.

Rezervacije: Ljubljana 031 855 185, Rimske terme 041 301 555, Portorož 031 732 739.

Preberite si tudi, kaj so o Ambasadorjih znanja zapisali v reviji Nova. članka sta dostopna tukaj: Revija NOVA, stran 46 in  Revija NOVA, stran 43

članek na temo Ambasadorjev znanja in edinstvene nege z mezoporacijo najdete tudi v pretekli številki revije Zakladnica Zdravja. Preberete ga lahko tu: Neslutene možnosti zdrave kože.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih