Novice

Zdenka Kahne je na 6.SFI prejela priznanje za inovacije

V okviru 6. Slovenskega foruma  inovacij, ki je 22. in 23. 11. potekal v Ljubljani, je Zdenka Kahne, mednarodna diplomantka CIDESCO, inovatorka in direktorica podjetja Kozmetika Kahne, prejela priznanje za izjemne dosežke za inovacije, s katerimi je dosegla zavidljive uspehe doma in v tujini.

Kozmetika Kahne se je uveljavila v strokovni javnosti z izvirnimi kozmetičnimi preparati od katerih izstopa komplet Dotox, ki je patentiran. Verodostojnost delovanja te inovacije je z dermatološko analizo potrdil tudi francoski laboratorij, ki izvaja neodvisne dermatološke analize.  Nega Dotox  daje hitre in merljive pomlajevalne rezultate na koži obraza. Bistvo patenta je, da so sestavine kot podlage pred kremami po kemizmu podobne naši sestavi kože, pomemben pa je tudi vrstni red nanašanja takoimenovanih podlag pred kremo. Novo generacijo izdelkov predstavlja tudi hialuron serum, ki je naravno polnilo za gube in vlažilec kože od znotraj.

Ni dovolj, da ima inovator enega ali več patentov, pomembno je, da trg sprejme in potrdi njegov izum. To pomeni, da se odraža uspeh inovatorja in njegovega ustvarjalnega dela v zadovoljstvu strank, to je s prodajo in zadovoljstvom vseh udeležencev v inovacijsko poslovni verigi.

Zdenka Kahne spada med tiste tržno usmerjene inovatorje, ki s patentiranimi naravnimi sestavinami kožnega tkiva, ki se uporabljajo kot podlage pred nanosom krem, dosega vrhunske uspehe in zadovoljstvo strank tudi v naših treh kozmetični centrih (dva sta v Ljubljani, eden pa v Rimskih termah).

Posnetek prispevka s 6. Foruma inovacij si lahko pogledate v prispevku oddaje PRAVA IDEJA

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih