Spoštovani imetniki Namine kartice zvestobe!

Za vas smo skupaj s Kozmetičnimi centri Kahne pripravili posebno ugodnost. Koristite jo lahko v mesecu decembru 2017 ali januarju 2018.

Privoščite si tretma MEZOPORACIJE, ki sodi v sam svetovni vrh. Z dragocenimi aparaturami vam bodo na koži odprli epidermis in s pomočjo Mezoporacije vtrli zdravilne komponente hialurona z glikoproteini, ki bodo omogočili, da boste v izjemno kratkem času pridobili pomlajen, predvsem pa zdrav videz kože.

Na spletni strani www.kozmetikakahne.com si lahko preberete tudi veliko nasvetov o tem, kakšna je pravilna nega vaše kože doma.

Za imetnike Namine kartice zvestobe je cena čudovitega, antistresnega tretmaja le 55,00 € (redna cena 110,00 €). Ob naročilu mezoporacije vam nudijo še brezplačno polurno limfno drenažo in vas obdarijo s 15ml Oxy kisikovo kremo.

Naročila sprejemajo na telefonski številki 031 855 185 ali preko e-naslova [email protected]Nudijo vam tudi 10% popust pri najemu apartmajev Kozmetike Kahne na prestižnih lokacijah po Sloveniji.

Izberete lahko apartmaje v Portorožu ali plavajočo hišo v Marini Portorož, kjer bo zdravilna klima zaradi bližine sečoveljskih solin v Portorožu ugodno vplivala na vaše zdravje in dobro počutje, apartmaje v Kranjski Gori, kjer imate veliko možnosti rekreacije na svežem gorskem zraku ali apartma v Ljubljani* na izjemni lokaciji.

Izkoristite ugodne cene, rezervirajte si svoj oddih na telefonski številki 031 855 185 ali preko e-naslova [email protected]

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih