Novice

UGODNOSTI V MESECU OKTOBRU

Spoštovane, cenjene stranke!

Mnoge stranke nas vsakodnevno po telefonu kontaktirate in sprašujete o tretmanu elektroporacije, saj imate preko Mercator pika kartice tudi izjemno ceno tega tretmana. Na kratko vam dodatno objasnimo v zvezi s tem, da sestavine kozmetičnih izdelkov, ki jih na prodajnih policah kupujete za nego doma, zaradi velikosti molekul praviloma v kožo ne morejo prodirati ali pa zelo slabo. Specifičen mehanizem transporta so podlage naše Kozmetike Kahne, kot so Hialuronski serum, Morske alge itd. in pa elektroporacija, ki je uspešna metoda prihodnosti, saj poveča prepustnost naše kože, da kupljeni preparati lahko prehajajo v globljo plast. Koža se v naših centrih Kahne izpostavi močnemu električnemu polju. To polje privede do odprtja membrane in dotoka hranilnih snovi v celice. Ta proces imenujemo elektroporacija in ne pomeni poškodb celic kože. Toliko na kratko o dodatni informaciji, ki vas je mnoge zanimala v zvezi z elektroporacijo.

Istočasno vas še enkrat obveščamo, da boste lahko vsak ponedeljek in sredo od 15. do 19. ure v centru Kahne na Štihovi 12, v Ljubljani prejeli 20 odstotni popust na vse izdelke Kozmetike Kahne, tudi na tiste, ki jih še ni na prodajnih policah. Enak popust v tem času velja tudi za naročila po telefonu 031 855 185. Popust velja do 31.01.2016 Za darilo dobite novi vrhunski proizvod za nego ustnic in darilni bon za bioresonančno komoro v višini 30 eurov.
Bodite pozorni na obvestila, ki jih dobivate od centrov Kahne za akcije in ugodnosti. Več na www.kozmetikakahne.com.

Prilagamo vam nekaj fotografij naših obeh apartmajev. Samo za vas kot nagrada za zvestobo 20 odstotni popust pri koriščenju najema apartmajev Kahne, De luxe 4 zvezdice v Kranjski Gori (cena najema na dan 120€ v OKT in NOV 20% popusta + končno čiščenje 30€ in turistična taksa na odraslo osebo na dan 1,27€, od 7-18 let 0,63€ otroci do 7. leta ne plačajo takse) in Portorožu (cena najema na dan 155€ v OKT in NOV 20% popusta + končno čiščenje 35€ in turistična taksa ter kot darilo kozmetični komplet Kozmetike Kahne v vrednosti skoraj 30 eur).

Pričakujemo vas na naj tretman tega sveta, saj smo vam preko Mercator pika kartice dali izjemno ugodno, nizko ceno. Aparature spadajo v kar sam svetovni vrh za zdrav, pomlajen videz kože in upočasnitev staranja.

Strokovna ekipa Kozmetike Kahne d.o.o.

KRANJSKA GORA 03      PORTOROŽ 02

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih