Nadstandardno stanovanje Kahne v Vili Artes v Portorožu

MOŽNOST DALJŠEGA NAJEMA!

Predstavljamo vam atraktivno nepremičnino v lasti Kozmetike Kahne d.o.o., ki se nahaja v moderni in arhitekturno dovršeni Vili Artes v Portorožu.

Zdravilni zrak, popolna zasebnost, slikovita ozelenela okolica, sprehajalno območje ob morju in neposredni dostop do plaže. V bližini je elitni hotel Kempinski in vsa urbana infrastruktura, restavracije, trgovine. Neposredna bližina morja in urejene plaže so velika prednost de luxe stanovanja v Vili Artes.

S pogledom na morje in zelenje. Stanovanje je opremljeno z džakuzijem na sprednji terasi, na zadnji terasi iz glavne spalnice pa spa yet računalniško vodeno antistresno komoro s sproščujočimi antistresnimi programi, vodnimi prhami, kromaterapijo. Stanovanje Kahne v Vili Artes ima sistem pametnega doma, klimatskih naprav, več televizorjev in seveda internet.

Stanovanje ima več spalnic in kopalnic in se nahaja v treh etažah. Meri cca. 200 m2, ima dve zunanji in eno notranjo teraso. Nova nadstandardna moderna oprema. Vredno vašega počitnikovanja. Parkiranje je omogočeno v garaži pod stavbo z direktnim dostopom do stanovanja.

Idealna priložnost za nekoga, ki želi preživljati počitniške dni v objemu Slovenskega morja, dobrega zraka, narave, zelenja in miru, hkrati pa uživati v Portoroški veduti.Nepremičnina Kozmetike Kahne vas bo očarala v vsej svoji atraktivnosti. Na novo urejena plaža v Strunjanu je le dobrih 5 minut z avtom in predstavlja enkraten kraj z izjemno energijo za polnjenje naših baterij, prav tako Krajinski park Sečoveljske soline.

Možnost DALJŠEGA NAJEMA  do 6 ljudi. Cena je odvisna od povpraševanja, sezone, števila oseb ipd. Vabljeni da nam pišete na: [email protected] ali nas pokličete na 031 855 185.

Naši kozmetični centri

Ljubljana - Bežigrad

Štihova 12 (1. nadstropje)

T 01 / 23 01 972
M 031 / 855 185

Poglej na google mapi

Obvestilo

Cenjene obiskovalce naših kozmetičnih centrov vljudno prosimo, da svoj prihod predhodno najavite, tudi v primeru, da želite opraviti le nakup izdelkov. Zaradi nemotenega dela in dejstva, da se želimo posvetiti vsaki stranki, vas prosimo, da nas predhodno pokličete na telefon : 031 855 185.

Hvala za razumevanje in dobrodošli!

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih