Hiša na vodi KAHNE Portorož

Cena najema 180 – 239 €/dan (odvisno od sezone) + 50 € končno čiščenje + TT. Več info in rezervacije na [email protected]

Bivalno plovilo, Hiška na vodi KAHNE Portorož je umeščena v prijetno zavetje Marine Portorož, ki zaščitena pred vetrovi leži v vzhodnem delu Piranskega zaliva.


Na oddihu ob vodi, sredi najlepše mediteranske narave, si vzemite čas zase, ali pa uživajte v vsem, kar Marina Portorož ponuja – v odličnih restavracijah, ekskluzivnih trgovinah, športnih možnostih, ležernih trenutkih v jahtnem klubu ali obisku bližnjega Portoroža.

Za luksuzno preživljanje prostega časa morate imeti občutek, da je ves prostor vaš. In res je tako, saj s terase bivalnega plovila sestopite v izredno prostorno notranjost, ki se razteza na 32 kvadratnih metrih.Tu je vse priročno in prijetno razporejeno – okusen obed pripravite v popolnoma opremljeni moderno oblikovani kuhinji, kulinarično uživate v sodobni jedilnici, nato pa se udobno preselite korak stran v dnevni prostor, na sedežno garnituro, ki jo po želji raztegnete v ležišče za dve osebi.

Brez udobne spalnice ni pravega občutka sprostitve. V bivalnem plovilu 3maran je razvajanje povzdignjeno na višjo raven, saj lahko iz spalnice skočite naravnost v osvežujoče morje – dovolj je, da odprete vrata!

Velika in udobna spalnica s posteljo dimenzij 160 x 200 cm vam ponuja neposreden izhod na priročno zunanjo teraso ter nudi očarljiv pogled na vodo in zunanji del hišice. V otroški sobi je pograd, postelje so dimenzije 80 x 200 cm.

Tudi kopalnica ponuja vse, kar je potrebno, z vsem modernim udobjem:
elegantno opremo, veliko tuš kabino, elektronskim bojlerjem in po želji tudi grelcem.

Terasa je vredna zlata, še posebej na luksuznem vodnem oddihu. V bivalnem plovilu KAHNE je terasnega prostora v izobilju, tako v zgornji kot spodnji etaži. Zgornja terasa je prostor, ki naredi vaše bivanje nepozabno, saj meri skoraj 40 kvadratnih metrov in je zasnovana za celo vrsto prijetnih namenov – sončenje, razgledovanje naokoli, zunanje obede, druženje in še kaj.Hiška na vodi KAHNE Portorož nudi prav to – užitek ob vodi in na soncu. Z moderno opremo vas zaziblje v udobje luksuznega počitniškega doma, obenem pa odpre vrata v nova in pristna doživetja.

Ko boste zjutraj odprli vrata, se bo pred vami odprlo morje možnosti, kako preživeti popoln dan. Čas je, da zgrabite prijetno priložnost.

Nadstandardno stanovanje Kahne v Vili Artes v Portorožu

Predstavljamo vam atraktivno nepremičnino v lasti Kozmetike Kahne d.o.o., ki se nahaja v moderni in arhitekturno dovršeni Vili Artes v Portorožu.

Zdravilni zrak, popolna zasebnost, slikovita ozelenela okolica, sprehajalno območje ob morju in neposredni dostop do plaže. V bližini je elitni hotel Kempinski in vsa urbana infrastruktura, restavracije, trgovine. Neposredna bližina morja in urejene plaže so velika prednost de luxe stanovanja v Vili Artes.

S pogledom na morje in zelenje. Stanovanje je opremljeno z džakuzijem na sprednji terasi, na zadnji terasi iz glavne spalnice pa spa yet računalniško vodeno antistresno komoro s sproščujočimi antistresnimi programi, vodnimi prhami, kromaterapijo. Stanovanje Kahne v Vili Artes ima sistem pametnega doma, klimatskih naprav, več televizorjev in seveda internet.

Stanovanje ima več spalnic in kopalnic in se nahaja v treh etažah. Meri cca. 200 m2, ima dve zunanji in eno notranjo teraso. Nova nadstandardna moderna oprema. Vredno vašega počitnikovanja. Parkiranje je omogočeno v garaži pod stavbo z direktnim dostopom do stanovanja.

Idealna priložnost za nekoga, ki želi preživljati počitniške dni v objemu Slovenskega morja, dobrega zraka, narave, zelenja in miru, hkrati pa uživati v Portoroški veduti.Nepremičnina Kozmetike Kahne vas bo očarala v vsej svoji atraktivnosti. Na novo urejena plaža v Strunjanu je le dobrih 5 minut z avtom in predstavlja enkraten kraj z izjemno energijo za polnjenje naših baterij, prav tako Krajinski park Sečoveljske soline.

Možnost najema do 6 ljudi. Cena je odvisna od povpraševanja, sezone, števila oseb ipd. Vabljeni da nam pišete na: [email protected] ali nas pokličete na 031 855 185.

Apartments Kahne Ljubljana

Duplex apartment Kahne Ljubljana + poslovni prostor

Naši kozmetični centri

Ljubljana - Bežigrad

Štihova 12 (1. nadstropje)

T 01 / 23 01 972
M 031 / 855 185

Poglej na google mapi

Obvestilo

Cenjene obiskovalce naših kozmetičnih centrov vljudno prosimo, da svoj prihod predhodno najavite, tudi v primeru, da želite opraviti le nakup izdelkov. Zaradi nemotenega dela in dejstva, da se želimo posvetiti vsaki stranki, vas prosimo, da nas predhodno pokličete na telefon : 031 855 185.

Hvala za razumevanje in dobrodošli!

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih