V desnem stolpcu so predstavljeni posamezni tretmani za sprostitev telesa in duha. 

Redne cene storitev v ceniku (spodaj desno), vabljeni pa k spremljanju akcijskih last-minute ugodnosti v rubriki UGODNOSTI, link tukaj: ugodnosti/akcije.

APARTMAJI KAHNE

Hiša na vodi KAHNE Portorož

Cena najema 180 – 239 €/dan (odvisno od sezone) + 50 € končno čiščenje + TT. Več info in rezervacije na [email protected]

Bivalno plovilo, Hiška na vodi KAHNE Portorož je umeščena v prijetno zavetje Marine Portorož, ki zaščitena pred vetrovi leži v vzhodnem delu Piranskega zaliva.


Na oddihu ob vodi, sredi najlepše mediteranske narave, si vzemite čas zase, ali pa uživajte v vsem, kar Marina Portorož ponuja – v odličnih restavracijah, ekskluzivnih trgovinah, športnih možnostih, ležernih trenutkih v jahtnem klubu ali obisku bližnjega Portoroža.

Za luksuzno preživljanje prostega časa morate imeti občutek, da je ves prostor vaš. In res je tako, saj s terase bivalnega plovila sestopite v izredno prostorno notranjost, ki se razteza na 32 kvadratnih metrih.Tu je vse priročno in prijetno razporejeno – okusen obed pripravite v popolnoma opremljeni moderno oblikovani kuhinji, kulinarično uživate v sodobni jedilnici, nato pa se udobno preselite korak stran v dnevni prostor, na sedežno garnituro, ki jo po želji raztegnete v ležišče za dve osebi.

Brez udobne spalnice ni pravega občutka sprostitve. V bivalnem plovilu 3maran je razvajanje povzdignjeno na višjo raven, saj lahko iz spalnice skočite naravnost v osvežujoče morje – dovolj je, da odprete vrata!

Velika in udobna spalnica s posteljo dimenzij 160 x 200 cm vam ponuja neposreden izhod na priročno zunanjo teraso ter nudi očarljiv pogled na vodo in zunanji del hišice. V otroški sobi je pograd, postelje so dimenzije 80 x 200 cm.

Tudi kopalnica ponuja vse, kar je potrebno, z vsem modernim udobjem:
elegantno opremo, veliko tuš kabino, elektronskim bojlerjem in po želji tudi grelcem.

Terasa je vredna zlata, še posebej na luksuznem vodnem oddihu. V bivalnem plovilu KAHNE je terasnega prostora v izobilju, tako v zgornji kot spodnji etaži. Zgornja terasa je prostor, ki naredi vaše bivanje nepozabno, saj meri skoraj 40 kvadratnih metrov in je zasnovana za celo vrsto prijetnih namenov – sončenje, razgledovanje naokoli, zunanje obede, druženje in še kaj.Hiška na vodi KAHNE Portorož nudi prav to – užitek ob vodi in na soncu. Z moderno opremo vas zaziblje v udobje luksuznega počitniškega doma, obenem pa odpre vrata v nova in pristna doživetja.

Ko boste zjutraj odprli vrata, se bo pred vami odprlo morje možnosti, kako preživeti popoln dan. Čas je, da zgrabite prijetno priložnost.

Nadstandardno stanovanje Kahne v Vili Artes v Portorožu

Predstavljamo vam atraktivno nepremičnino v lasti Kozmetike Kahne d.o.o., ki se nahaja v moderni in arhitekturno dovršeni Vili Artes v Portorožu.

Zdravilni zrak, popolna zasebnost, slikovita ozelenela okolica, sprehajalno območje ob morju in neposredni dostop do plaže. V bližini je elitni hotel Kempinski in vsa urbana infrastruktura, restavracije, trgovine. Neposredna bližina morja in urejene plaže so velika prednost de luxe stanovanja v Vili Artes.

S pogledom na morje in zelenje. Stanovanje je opremljeno z džakuzijem na sprednji terasi, na zadnji terasi iz glavne spalnice pa spa yet računalniško vodeno antistresno komoro s sproščujočimi antistresnimi programi, vodnimi prhami, kromaterapijo. Stanovanje Kahne v Vili Artes ima sistem pametnega doma, klimatskih naprav, več televizorjev in seveda internet.

Stanovanje ima več spalnic in kopalnic in se nahaja v treh etažah. Meri cca. 200 m2, ima dve zunanji in eno notranjo teraso. Nova nadstandardna moderna oprema. Vredno vašega počitnikovanja. Parkiranje je omogočeno v garaži pod stavbo z direktnim dostopom do stanovanja.

Idealna priložnost za nekoga, ki želi preživljati počitniške dni v objemu Slovenskega morja, dobrega zraka, narave, zelenja in miru, hkrati pa uživati v Portoroški veduti.Nepremičnina Kozmetike Kahne vas bo očarala v vsej svoji atraktivnosti. Na novo urejena plaža v Strunjanu je le dobrih 5 minut z avtom in predstavlja enkraten kraj z izjemno energijo za polnjenje naših baterij, prav tako Krajinski park Sečoveljske soline.

Možnost najema do 6 ljudi. Cena je odvisna od povpraševanja, sezone, števila oseb ipd. Vabljeni da nam pišete na: [email protected] ali nas pokličete na 031 855 185.

Apartments Kahne Ljubljana

Štihova 12, Ljubljana. Več info in rezervacije na telefonski številki 031 855 185.

Apartment KAHNE Ljubljana with Garden View


Studio Apartment KAHNE with wonderful Terrace


74354906743549047435490274354900724097557240974372399356dsc_0057

Duplex apartment Kahne Ljubljana + poslovni prostor

Naši kozmetični centri

Ljubljana - Bežigrad

Štihova 12 (1. nadstropje)

T 01 / 23 01 972
M 031 / 855 185

Poglej na google mapi

Obvestilo

Cenjene obiskovalce naših kozmetičnih centrov vljudno prosimo, da svoj prihod predhodno najavite, tudi v primeru, da želite opraviti le nakup izdelkov. Zaradi nemotenega dela in dejstva, da se želimo posvetiti vsaki stranki, vas prosimo, da nas predhodno pokličete na telefon : 031 855 185.

Hvala za razumevanje in dobrodošli!

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih