V desnem stolpcu so predstavljeni posamezni postopki nege obraza. Poudarjamo, da predstavitev ne more nadomestiti individualnega osebnega svetovanja, ki ste ga deležni pri obisku našega centra. 

Redne cene storitev v ceniku (spodaj desno), vabljeni pa k spremljanju akcijskih last-minute ugodnosti v rubriki UGODNOSTI, link tukaj: ugodnosti/akcije.

 

Nega obraza z mezoporacijo

Med prvimi v svetu izvajamo postopek elektroporacije, ki je v Ameriki prejel Nobelovo nagrado za kemijo. Uporabljeno znanje nobelovih znanstvenikov pomeni najbolj dokazane in učinkovite metode transporta aktivnih naravnih sestavin. Gre za koži lastne sestavine kot so hialuronska kislina, kolagen in druge učinkovine, ki prehajajo v kožo, ne da bi se ta poškodovala.

Video

Nega s hladnim laserjem

Glavne prednosti in cilji tretmana s hladnim laserjem so: dvignjene veke, zmanjšani podočnjaki, obnova in hranjenje celic, zmanjšana zabuhlost, polnjenje gub s hialuronsko kislino, preprečevanje pordele in suhe kože, preprečevanje alergij, večja čvrstost kože. Hladni laser ima regeneracijski in imunološki učinek na celo telo in pomeni izjemno sprostitev, stranke pa se po tretmanu odlično počutijo.

Nega obraza mlade kože

Namenjena je mlajšim osebam, ki želijo nahraniti kožo, vendar nimajo posebnih težav s kožo. Obsega površinsko in osnovno globinsko čiščenje (do 10 minut), hranjenje kože ter nanos maske.

Nega obraza problematične aknaste kože

Temelji na globinskem čiščenju aken, komedonov (ogrcev), drugih nečistoč. Pri tej negi je poudarek na dezinfekciji in pomiritvi kože (z visoko frekvenco in Bioptronom). Izvedemo tudi mikromasažo (masaža brez olj, na podlagi vibracij), hranjenje kože z ultrazvokom in na koncu nanesemo masko.

 

Mnenja strank

mnenja strank EdvikaEdvika Turk, iz Kočevske Reke:

Nikoli ne veš kje te čaka sreča, prepričana sem, da za nekim vogalom  neke hiše in to se je zgodilo tudi meni. Ta sreča me je pred 8 leti  pripeljala v prečudovit prostor, zadržala sem dih, prijetne, vljudne in dobrosrčne osebe so me sprejele, dobesedno položile na posteljo in iz mene naredile novo osebo. To podobo, ki sem jo videla na drugi strani ogledala, je bila na prvi pogled povsem druga ženska. To sem bila jaz! Nisem mogla verjeti kako velike pozitivne spremembe so se dogajale na mojem obrazu. Po vseh teh letih, ko obiskujem kozmetični salon Kahne v Ljubljani, moram reči, da sem presrečna, saj veliko lažja odhajam domov, s ponosno dvignjeno glavo, kajti vidim, da se čudeži in sreča dogajajo tudi pri Zdenki Kahne in njenem kolektivu. Kadar imam možnost, se vračam v to prekrasno ekipo, ki ima pozitivno energijo, kajti noter delajo sončki, ki izžarevajo veliko toplih žarkov in zaradi njih in vsega, kar prijetno izvajajo na mojem obrazu, vedno odhajam zadovoljna.

Naši kozmetični centri

Ljubljana - Bežigrad

Štihova 12 (1. nadstropje)

T 01 / 23 01 972
M 031 / 855 185

Poglej na google mapi

Obvestilo

Cenjene obiskovalce naših kozmetičnih centrov vljudno prosimo, da svoj prihod predhodno najavite, tudi v primeru, da želite opraviti le nakup izdelkov. Zaradi nemotenega dela in dejstva, da se želimo posvetiti vsaki stranki, vas prosimo, da nas predhodno pokličete na telefon : 031 855 185.

Hvala za razumevanje in dobrodošli!

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih