Novice

SPROSTITEV ZA DAN ŽENA

Spoštovane zveste stranke!rože 8. marec

Hvala za vse pohvale, ki sem jih kot ambasadorka znanja, inovatorka in mednarodna diplomantka dobila, saj ste mi bili izjemno hvaležni za skoraj gratis tretmane za Valentinovo.
Od te cene 55 eur, ki ste jo plačali, plačamo državi še 22 % DDV. Prejeli ste tudi kolagenski lifting v vrednosti 16 eur, tako da smo vam ta tretman praktično poklonili.

Prihaja pa še en pomemben praznik in ker imamo spoštljiv odnos do vas žensk, vam nudimo drugačen tretman, ki je pomemben za prihajajočo pomladno sonce.

Tretman vključuje dermoabrazijo za zmanjševanje pigmentnih madežev, gub, da dobite svežo, novo, mlado kožo. Vključen je tudi 10 minutni laser, da se odpre epidermis za lažje prodiranje hranilnih snovi v kožo. Kot veste je laser pojem 21. stoletja za zdravje. Več o tem na spletni strani, kjer so prevedene znanstvene študije. Izvedemo vam tudi vakuumsko limfno drenažo za razstrupitev kože in za delovanje limfe in celic. Proti zabuhlosti in podočnjakom. Na koncu sledi še prijetna ročna masaža in hranjenje s kisikom.

Redna cena 80 eur, akcijska 55 eur z vključenim 22% ddv-jem.

Naša strokovnjakinja gospa Katarina ima celo mednarodno diplomo za obrazno limfno drenažo, ki je življenjskega pomena za čiščenje limfnih kanalov, izločanje strupov, za aktiviranje limfe in celic. Doplačilo samo 19 eur.

Pošiljamo vam pravočasno, da si lahko zagotovite tretman, saj AKCIJA velja le do 10.03.2017! Prejmete tudi darilo!

Naročila na telefon 031 855 185.
Lahko napišete tudi SMS z želenim terminom naši gospe Katarini na telefon 031 694 689. Poklicala vas bomo nazaj, takoj ko utegne.spajet

NOVO: multisenzorna antistresna SPA JET komora z 19-imi računalniško vodenimi programi – antistresni, proticelulitni, razstrupljevalni, antirevmatični,..
Namesto 35 eur samo 20 eur!

 

 

 

Ambasadorka Zdenka Kahne ima častno funkcijo v državi pomagati ljudem s svojim znanjem in ponuja izjemne cene naj tretmanov tega sveta, da lahko naredite nekaj zase, predvsem za svoje zdravje!Zdenka Kahne laser (2)

 

 

 

 

Tretmane izvajamo z dragocenimi aparaturami, ki delujejo v globljo plast kože, za aktiviranje limfe in celic, za zmanjševanje gub, kar vam dolgoročno pomeni vašo investicijo za zdrav in pomlajen videz. Pomembno je, da imamo hrano v celicah, da se celice pravilno delijo, razmnožujejo, da ne pride do hudih bolezni.

Lahko si pogledate tudi naše apartmaje, ki jih s kartico zvestobe lahko najamete po ugodnejši ceni!

Več si preberite na naši spletni strani www.kozmetikakahne.com.

Če še ne veste kaj podariti ob Dnevu žena vas vabimo
v našo spletno trgovino – DARILNI PROGRAM!

Ekipa Kozmetike Kahne

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih