Kozmetične storitve in učinki

Spoštovani, na trgu je veliko laserjev

Spoštovani, na trgu je veliko laserjev za pomlajevanje kože. V čem se Vaš laser razlikuje od Elos laserja in IPL laserja? Ali laser škoduje koži?

V obdobju, ko ste čakali na odgovor, smo vam želeli postreči z detajlno informacijo in v ta namen poslali nekaj poizvedb glede drugih laserjev. Odziv na te poizvedbe je bil nezadosten, zato smo sklenili, da je edino relevantno, da pišemo o tem, kar poznamo oziroma imamo izkušnje, kot pa o nekih drugih napravah, s katerimi ne delamo. V ta namen spodaj navajamo nekaj dejstev glede IR hladnega laserja:

IR hladni laser združuje prednosti infrardeče laserske terapije (Low-Level-Laser Therapy) z našim popolnoma novo razvitim hialuronom.

S svojo močjo je ta laser trenutno najmočnejši površinski laser v svojem razredu in to je garancija za njegovo izjemno delovanje. S pomočjo 6 laserskih diod se laserski žarki enakomerno projicirajo na relativno veliko površino 4,5cm2. Učinkovitost te laserske terapije Low-Level-Laser Therapy je potrjena s strani dermatologov in številnih znanstvenih del.

Infrardeča hladnolaserska terapija spodbuja naravno vitalizacijo kože in stimulira celice kože. Tako se stimulirajo določeni procesi v koži:

  • izmenjava snovi v koži, koža boljše “diha”
  • hranljive sestavine se bolje vpijejo, produkti presnove se bolje izločajo
  • poveča se delitev celic
  • nastajajo vlakna kolagena in elastina
  • izboljša se cirkulacija krvi
  • ponovno se vzpostavi naravni bio-električni potencial med celičnim jedrom in celično membrano
  • vmreži se molekularna struktura vnesenega hialuronskega intercelularnega gela.

Na podlagi mnogih študij je dokazano, da se infrardeča hladnolaserska terapija lahko uspešno uporablja v medicini, pri zdravljenju različnih kožnih bolezni: akne, vse vrste herpesa, edemi, neurodermitisi, hematomi , brazgotine, alergije, psorijaza, ekcemi, porodne strije.

Nadaljnja prednost sistema je, da je možnost opeklin popolnoma izključena. Pri terapiji, ki traja 30 min, se temperatura kože dokazano dvigne za največ 1° C. Terapija je aseptična in popolnoma neboleča.

Prednosti za stranke:

Neinvazivna, neboleča metoda, postopek je celo prijeten, saj z laserjem stimuliramo tudi akupunkturne točke na obrazu. Rezultat je viden takoj, koža na obrazu se napne in dvigne za 3 mm ali več. Rezultat se zboljšuje še nadaljnjih 48 ur (na hialuronsko kislino se veže voda).

Vabimo vas, da si preberete še prevod nemške literature glede delovanja IR hladnega laserja. Imamo raznovrstno strokovno literaturo glede IR hladnega laserja, vendar nismo izdelali prevodov in jih zato tudi (še) nismo objavili na spletu.

Na vaše drugo vprašanje, če laser škoduje koži, lahko na podlagi izkušenj zagotovimo, da ima koža od te terapije le koristi. Dejstvo je, da v kolikor bi bila možnost stranskih učinkov, te storitve ne bi izvajali. Edina možnost negativne interakcije je uporaba nekompatibilnih kozmetičnih proizvodov tik pred izvedbo storitve. Zato stranke prosimo, da isti dan, ko so naročene na storitev, ne uporabljajo drugih kozmetičnih izdelkov razen v ta namen preverjenih kombinacij linije Kozmetike Kahne.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih