Novice

SPA JET– ANTISTRESNA MULTISENZORIČNA KOMORA

Novost v Kozmetičnem centru Kahne v Ljubljani so patentirane, inovativne terapije v SPA JET komori, ki omogoča termalne rešitve za sodobnega človeka. Pretok naravnih elementov, kot je zračni tok, vodne prhe, barvna terapija, para, toplota, infrardeče sevanje za razstrupljanje telesa in vibracijska postelja vzpostavljajo ravnotežje telesa in energij, za prekrvavitev, pospešeno presnovo, odstranjevanje zabuhlosti in odvečnih tekočin.

Doživite antistresni program za pridobitev ustvarjalne energije, ki se začne z odstranjevanjem nečistoč in prijetnim vtiranjem serumov, ki so po sestavi enaki koži in ji omogočijo, da zasije.

Ambasadorka znanj, Zdenka Kahne, se je z visokim priznanjem moralno obvezala pomagati vsem ljudem, tudi z nudenjem dostopnih storitev, zato si privoščite računalniško vodeno komoro, ki je pojem 21.stoletja za zdrav in pomlajen videz, po posebno ugodni ceni. Pozorni smo do vas, zato vas vabimo na 20 minutno antistresno, protibolečinsko terapijo z energo učinkom v SPA JET KOMORI za samo 25 eur. Ponudba velja v Kozmetičnem centru Kahne v Ljubljani. Če Spa jet koristite hkrati z nego obraza, vam odobrimo 30% popust!

Pri vseh metodah lahko izvajamo kombinacijo robota Spa jet računalniško vodenih programov. Spa jet antistresna tehnologija, kot pomoč za živčni in imunski sistem, omogoča rešitev skoraj vseh vsakodnevnih obremenitev. Je odgovor pomlajenim, zdravim metodam za izjemno dobro počutje, zmanjševanje telesne teže, celulita in za povrnitev energije.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih