V medijih

Slovenska obala in slovenska kozmetika: Odlična izbira!

Cenjene stranke!

Tudi tokrat vas želimo razveseliti z ugodnostmi za dopustniške dni.

NOVOST – Predstavljamo vam atraktivno nepremičnino v lasti Kozmetike Kahne, ki se nahaja v moderni in arhitekturno dovršeni Vili Artes v Portorožu.

MOŽNOST DALJŠEGA NAJEMA!

Zdravilni zrak, popolna zasebnost, slikovita ozelenela okolica, sprehajalno območje ob morju in neposredni dostop do plaže. V bližini je elitni hotel Kempinski in vsa urbana infrastruktura, restavracije, trgovine. Neposredna bližina morja in urejene plaže so velika prednost de luxe stanovanja v Vili Artes.

S pogledom na morje in zelenje. Stanovanje je opremljeno z džakuzijem na sprednji terasi, na zadnji terasi iz glavne spalnice pa spa yet računalniško vodeno antistresno komoro s sproščujočimi programi, vodnimi prhami, kromaterapijo, izločanje strupov.

Stanovanje Kahne v Vili Artes ima sistem pametnega doma, klimatskih naprav, več televizorjev in seveda internet. Ima več spalnic in kopalnic in se nahaja v treh etažah. Meri cca. 200 m2, ima dve zunanji in eno notranjo teraso. Nova nadstandardna moderna oprema. Parkiranje je omogočeno v garaži pod stavbo z direktnim dostopom do stanovanja.

Idealna priložnost za nekoga, ki želi preživljati  dni v objemu slovenskega morja, dobrega zraka, narave, zelenja in miru, hkrati pa uživati v Portoroški veduti.

Nepremičnina Kozmetike Kahne vas bo očarala v vsej svoji atraktivnosti. Na novo urejena plaža v Strunjanu je le dobrih 5 minut z avtom in predstavlja enkraten kraj z izjemno energijo za polnjenje naših baterij, prav tako Krajinski park Sečoveljske soline.

Možnost najema do 6 ljudi ZA DALJŠE OBDOBJE (6 mesecev ali več). Vabljeni da nam pišete na: [email protected], ali pokličete 031 855 185.

 

V ponudbi tudi ekskluzivna Plavajoča hiša v Marini Portorož že od 1.6. dalje. Pohitite s prijavo. Termini so v glavnem vedno razprodani. Imamo izjemno visoke ocene preko Booking.com (9,6), kar dokazujejo zadovoljni turisti. Doživeli boste najlepše sončne zahode v naravi.

 

Velik naval v naši SPLETNI TRGOVINI.

Najnižje cene naših izdelkov, nad 30 eur gratis dva izdelka v vrednosti 20 eur.
Dostava na dom, poštnina le 2 eur.
Varen nakup, vrhunska kvaliteta potrjena v Monaku.
Informacije na telefonski številki: 031 855 185 ali 03 56 31 880

Pridobite si kartico za popust TUKAJ 
Akcija velja od 29.5.2020 do 30.06. 2020

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih