V medijih

Skrb za kožo v študentskih letih

Študentska leta so čas, ko je pomemben študij in seveda zabava pa prosti čas in nabiranje izkušenj. Je pa pri marsikateri punci to tudi čas pojavljanja prvih drobnih gubic, težav z aknami, občutljivo in pordelo kožo ter luščenjem.

Hladen laser in mezoporacija, postopek nagrajen z Nobelovo nagrado za kemijo, je genialnost 21. stoletja, ki bo poskrbel za zaščito pred soncem, sijočo kožo brez rdečice , glajenje gub, preventivo proti podočnjakom, zabuhlosti, staranju in pomlajevanje kože.

Trije nasveti, ki jih poudarja Zdenka Kahne za popoln videz:

1. Nikoli se ne smemo mazati z oljem in mastnimi kremami, ne da bi predhodno nanesli podlage, kot so hialuronski serum, naravno mazilo iz morskih alg in vitamin C.

2. Mozoljev ne stiskajte sami. Ta nadloga bo izginila sama, če boste kožo pravilno negovali s sestavinami, ki so enake naši koži in uporabljali kreme brez strupov in parabenov, ki so znanstveno in dermatološko preverjeni in imajo ustrezne analize, označene na embalaži. Ne kupujte mačka v žaklju.

3. Bodite previdni pri nanašanju zaščitnih faktorjev proti soncu, saj vam le-ti lahko naredijo veliko pigmentnih madežev, peg in niz drugih neželenih posledic.

Torej pomislite tudi na svojo kožo, saj imate le eno. Ko se boste čez dvajset let ozrli nazaj, boste hvaležni, da ste že v študentskih letih znali prepoznati vložek v prihodnost.

(Članek je bil objavljen na spletnem portalu Moia.in)

Moia.in Skrb za kožo v študentskih letih 11 5 2015-page-001

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih