Novice

RAZVESELITE SVOJE NAJDRAŽJE ZA VALENTINOVO

Kozmetika Kahne vas za Valentinovo razveseljuje s tretmaji in izdelki po katerih boste deležni še večje pozornosti in občudovanja drugih.
Če pokličete na 031 855 185 vam v Centrih Kahne z licenco Cidesco izvedemo 5 minutno nego z laserjem gratis in vas naučimo, kako izvajate najbolj preizkušeno nego Kozmetike Kahne doma, ki je pojem 21.stoletja. Število mest je omejeno.

Možen nakup novega Vlažilnega gela-kreme s hialuronsko kislino in dodanimi eksopolisaharidi ter glikoproteini po izjemni ceni. Kupujete lahko v spletni trgovini www.kozmetikakahne.com in po novem tudi na www.enaa.com.

Za vas smo pripravili tudi izjemno ponudbo! Po znižani ceni 39,20 € vam nudimo Valentinov darilni paket, ki vsebuje Hialuron serum, Naravno mazilo iz morskih alg in novo Vlažilni gel-kremo s hialuronsko kislino in dodanimi eksopolisaharidi ter glikoproteini. Kot darilo prejmete kozmetično torbico in lipovo masko.
Paket lahko po tej super ceni naročite v naši spletni trgovini, akcija velja do 19.2.2016.

Če še ne veste kaj pokloniti za Valentinovo, lahko svoje najdražje razveselite in jim poklonite darilni bon Kozmetike Kahne.

Bodite pozorni na akcije Mercator pika kartica!

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih