Novice

PRIPRAVITE KOŽO NA SONCE

 

Pomlad je s soncem prinesla med ljudi tudi veselje in radost. Ne smemo pa pozabiti, da je že pomladno sonce izjemno močno in za kožo nevarno.  Zato je kožo potrebno na sončne dni pripraviti in pred soncem zaščititi.

 

Hladen in suh zimski zrak ter nezdrav način prehrane puščata na koži posledice, ki jih je potrebno čim prej odpraviti, da bo vaš obraz spomladi zasijal v vsej svoji lepoti.
Za zanesljive učinke proti pigmentnim madežem, podočnjakom in hitro izboljšanje pordele, izsušene in občutljive kože, obvezno uporabimo dve podlagi Kozmetike Kahne: Hialuron serum z vsebovanimi glikoproteini, kot pojem 21. stoletja in Naravno mazilo iz morskih alg, kot transport za kreme in olja. Zjutraj nanesemo več kot odlično in nadvse dobro sprejeto Kremo proti pigmentnim madežem, ki dokazano zmanjšuje in preprečuje nadaljnje pigmentne madeže in starostne pojave na koži, hkrati pa služi kot zaščita pred UV žarki.

 

Top novost na spletni prodaji Kozmetike Kahne. Ugodna ponudba izdelkov za zaščito kože pred soncem s kar 20% popustom.
V ponudbo so vključeni naslednji izdelki Hialuron serum, Naravno mazilo iz morskih alg, Stabilni vitamin C, Krema proti pigmentnim madežem na koži in Oxy kisikova zaščitna krema.

Nakupuj tukaj!

 

 

Ne pozabite tudi na še kako pomembne tretmane za aktiviranje celic, saj nam hladni laser odpre epidermis kože, da nam doma nanešeni proizvodi še hitreje in globlje prodrejo v kožo. To vam je osnova za zaščito kože pred soncem za poletni čas, ki prihaja.

 

S kartico zvestobe nega obraza po polovični ceni, samo 55 EUR, saj vam jo ponujamo kot učenje za novosti. Lepotno orodje, ki trenutno v svetu nima konkurence. Pozabimo na dolgočasno, gubasto, mastno kožo z razširjenimi porami in zmanjšajmo pigmentne madeže ter si pridobimo napeto, pomlajeno in zdravo kožo.
Top genijalnost za sanjsko kožo!

Naročila za tretmane sprejemamo na 031 855 185.

 

Ekipa Kozmetike Kahne

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih