Novice

Pripravimo kožo na sonce, preprečimo pigmentne madeže!

Saj veste, da je najboljša zaščita pred soncem ta, da se ga enostavno izogibate. Žal to vedno ni mogoče. V dnevni svetlobi je veliko uv sevanja, ki škoduje naši koži in povzroča neestetske pojave pigmentacije. Zato je potrebno poskrbeti za ustrezno vsakodnevno nego.

Hialuron serum v kombinaciji s Kremo proti pigmentnim madežem pripomore, da sonce nima negativnega vpliva na kožo, ampak nam nudi učinkovito vsakodnevno zaščito.

Pri suhi koži so prvi znaki staranja pomanjkanje vlage in čvrstosti, zato je hialuron, ki nase veže veliko vode in hranilnih snovi, najbolj naravna in učinkovita nega, ki daje koži energijo, svežino, čvrstost, zdrav, mladosten in vitalen videz. Napolnimo gube od znotraj, z naravnim polnilom, ki je enako našemu tkivu. Dokazana zaščita pred staranjem in v kombinaciji s Kremo proti pigmentnim madežem pred rjavimi madeži, ki so posledica sonca in dnevne svetlobe.

Za več informacij nas pokličite: 01/ 23 01 972.

Nove izdelke boste že našli na prodajnih policah. Pri naročilu preko pošte vam bomo naročilo dopolnili s kombinacijo izdelkov za vaš tip kože!

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih