Novice

PRIPRAVA NA SONCE

Inovatorka in ambasadorka znanj Zdenka Kahne za pravočasno zaščito pred spomladanskim soncem priporoča postopek MEZOPORACIJE, ki je izjemno pomemben in ga izvajajo vsi centri Kahne. Postopek je plod dela ameriških znanstvenikov za kemijo in elektroporacijo in je pojem naravnega postopka 21. stoletja.

Sonce je vir življenja na Zemlji, zmerno sončenje blagodejno vpliva na zdravje ljudi, nevarno pa je prekomerno izpostavljanje sončnim žarkom.

Sončni žarki nam omogočajo veliko vitamina D, krepijo obrambno sposobnost, vplivajo na krvni obtok, na oskrbo tkiva s kisikom, predvsem pa skrbijo za dobro počutje.

Pretirano sončenje pa povečuje tveganje za nastanek kožnega raka, pogoste so alergije na snoce. Izdelki za zaščito pred soncem Kozmetike Kahne, ki so sorodni sestavi naše kože, so hialuronski serum, naravno mazilo iz morskih alg in pa izjemna krema proti pigmentnim madežem brez parabenov, brez strupenih snovi, ki je znanstveno in dermatološko potrjena kot izjemno učinkovita. Za zaščito pred soncem ima Kozmetika Kahne tudi izjemno naravno kremo s karitejevim maslom, ki je tudi brez parabenov. Za nego kože po sončenju sta bio arganovo olje in bio konopljino olje v kombinaciji s hialuronom izjemno pomembna. tudi kombinacija kreme s konopljo neguje kožo po sončenju. Pri sončnih opeklinah so zelo pomembne podlage pred kremami Kozmetike Kahne, še zlasti kombinacija obstojnega vitamina C, vitamina E in morskih alg, ki vsebujejo naravne sestavine in tako spodbujajo obnavljanje in tudi celjenje poškodovanega kožnega tkiva, še zlasti pri lažjih sončnih opeklinah. Kot vemo, mastnih olj in mastnih krem zaradi prevelikih molekul nikoli ne nanašamo neposredno na kožo, predhodno moramo uporabiti podlage, ki so sorodne naši koži. Koža lahko sprejme le njej enako ali sorodno sestavino. Le na ta način ohranjamo lepo in zdravo kožo, ji vračamo izgubljeno maščobo in ji pomagamo zadrževati vlago, da spet lahko postane svilnata.

Za naročila lahko pokličete na 031 855 185 ali preko spletne trgovine.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih