Novice

PREOBLIKUJTE SVOJE TELO s preverjenimi postopki

Prihaja čas dopustov in kopalk, zato vas vabimo na preoblikovanje telesa s certificiranimi in preizkušenimi aparaturami za zmanjševanje celulita in preoblikovanje telesa: VELA SMOOTH SHAPER (Elos tehnologija), RADIOFREKVENCO, KAVITACIJO, ENDODERMNO TERAPIJO, skratka izbor postopkov po meri vsake stranke.

AKCIJA ZADNJE TRETJINE AVGUSTA IN SEPTEMBRA: -30% NA VELA SMOOTH SHAPER v paketu 3 obiskov, namesto 225 eur le 157,5 za 3 obiske daljšega programa (52,5 eur na obisk). Izkoristite izjemno ceno za vrhunski aparat, ki daje preverjene razultate in je FDA certificiran! AKCIJA VELJA OD 27.8. DO 30.9.2012.

Komentarje o učinkih in počutju po izvajanju terapij preoblikovanja telesa, ki jih izvajamo v vseh 3 naših centrih, si lahko v sliki in besedi pogledate na SIOL PORTALU. Posnetke učinkov konkretno za Vela Smooth si poglejte na tej povezavi.

Kaj ponujamo?
Tretmane najvišje kakovosti po mednarodnih standardih prilagodimo posamezni stranki glede na potrebe (obseg, celulit, povešena koža, maščobne obloge), temu pa prilagodimo tudi terapijo. Storitev ponujamo kot enkraten obisk ali kot komplet obiskov, ker le tako lahko zagotovimo dober učinek in željo stranke po nadaljevanju. Pri kompletih vam odobrimo ugodnejše cene ter popuste pri plačilu z gotovino. Storitve lahko koristite na 3 lokacijah (Ljubljana in Rimske terme).

Kontakt za posvet: 041 360 670.
Dobrodošli!14

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih