Novice

Preko Petrol kluba do ugodnosti

NARAVNO POMLAJEVANJE S HIALURONSKO KISLINO IN KOLAGENOM

Osrečili smo že veliko strank, zato smo se odločili, da ugodnost brezplačne storitve za plačilo porabljenega materiala ponudimo tudi članom Petrol kluba. Naravne, koži lastne sestavine (hialuronska kislina in kolagen), zapolnijo gube od znotraj, vežejo vodo in neinvazivno pripomorejo k pomlajenemu iz bolj zdravemu videzu kože, brez alergij. Terapija je primerna tudi za občutljivo kožo.

Ugodnost 40% popusta je mogoče koristiti s Petrol potrdilom.

DERMOABRAZIJA ZA OSVEŽEN VIDEZ KOŽE

Nežen mehanski piling odsstrani odmrle celice, spodbudi lastno obnovitveno sposobnost kože, izboljša problematično kožo, ki je nagnjena k nastanku brazgotin, izboljša videz brazgotin, razširjenih por, strij, odstranjuje pigmentne madeže. V nego je vključeno tudi hranjenje kože z naravnimi aktivnimi sestavinami, vitamini in kisikom.

Ugodnost 30% popusta je mogoče koristiti s Petrol potrdilom.

Storitve lahko koristite v vseh 3 kozmetičnih centrih Kahne in sicer: LJUBLJANA, PORTOROŽ, RIMSKE TOPLICE. Ugodnosti veljajo za imetnike Petrol klub kartice in sicer je možno potrdilo dobiti na vseh bencinskih servisih med 15.11.2013 in 31.1.2014, koriščenje storitev pa je mogoče še do 15.2.2014. Število pridobljenih potrdil ni omejeno, prav tako ni omejeno število koriščenj. Dobrodošli.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih