OB DNEVU ŽENA UGODNA CENA KOMPLETA KOZMETIKE KAHNE

Drage dame, bliža se Vaš dan!
Zato smo samo za Vas pripravili izjemno ponudbo! Po znižani ceni 59,34 (namesto 86 eur) Vam nudimo – Veliki darilni paket s presenečenjem. V paketu prejmete:

  • Hialuron serum (hialuronska kislina v posebni nizkomolekularni obliki za napredno vlaženje kože, brez parabenov)
  • Naravno mazilo iz morskih alg (Nepogrešljiva podlaga za vse tipe kož, gel za povrnitev vitalnih funkcij vaši koži, brez parabenov)
  • Hialuron lifting kompleks obočesni serum (zmanjšanje znakov utrujenosti in gubic okrog oči, dvojno delovanje: kot serum in krema okrog oči, brez parabenov)
  • Krema proti pigmentnim madežem (dnevna krema, ki preprečuje nastanek pigmentnih madežev in svetli že nastalo pigmentacijo, izjemni dermatološki testi učinkovitosti: 52% zmanjšanje pigmentacije po 8 tednih uporabe, 20% več kolagena IV po 6 dneh, 75% več vlage po 1 uri po enem nanosu, brez parabenov)
  • Hialuron lifting kompleks krema (v tej kombinaciji nočna krema z lifting učinkom, odlični testi učinkovitosti: 115% povečanje kolagena I po 6 tednih nanašanja, brez parabenov).
  • Kozmetično torbico
  • Promocijsko pakiranje dveh novih izdelkov

+ PRESENEČENJE

Paket lahko po tej super ceni naročite SAMO v naši spletni trgovini.

Če pa želite razvajati Vam drago osebo z našimi storitvami ali drugimi našimi izdelki, Vam predlagamo darilni bon. Darilni bon Kozmetike Kahne izpolni vsako željo po urejenem, pomlajenem, sproščenem, bolj svežem videzu obraza in telesa, za kar bomo poskrbeli v naših centrih Kahne. Darilni bon je mogoče koristiti za vse storitve, ki jih nudijo kozmetični centri Kahne ali za vse izdelke, ki so v prodajnem asortimanu Kozmetike Kahne. Boni so unovčljivi v roku 3 mesecev po nakupu (možno je tudi podaljšanje pred iztekom), niso zamenljivi za gotovino, so prenosljivi na drugo osebo (ime na bonu ni navedeno).

Darilni bon lahko prav tako naročite SAMO v naši spletni trgovini. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonu: 031 855 185.

 

ŠE VEDNO VELJA AKCIJA Z MERCATOR PIKA KARTICO – POLOVIČNA CENA MEZOPORACIJE – NAJ TRETMAN 21. STOLETJA ZA POMLAJEVANJE, ZDRAV VIDEZ IN UPOČASNITEV STARANJA KOŽE.

INFORMACIJE NA 031 855 185.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih