Kozmetika Kahne je bila ustanovljena že leta 1987 in od takrat deluje kot družinsko podjetje. Ves svoj obstoj je znamka prepoznavna po visoko kakovostnih in učinkovitih izdelkih za nego obraza, ki so zasnovani na naravnih sestavinah, ter po strokovnem pristopu pri opravljanju kozmetično fizioterapevtskih storitev.

Izdelki Kozmetike Kahne so rezultat lastnega razvoja in sodelovanja z uglednimi tujimi laboratoriji. Brez kontinuiranega spremljanja tehnologije in zagotavljanja visoke kakovosti se ne bi mogli obdržati v konkurenčnem boju s svetovnimi multinacionalkami. Na področju podlag pred kremami je Kozmetika Kahne med vodilnimi proizvajalci v svetu, saj se podlage za nanos pred kremami (hialuronska kislina, kolagen, aloe vera, morski izvlečki, aminokisline, beljakovine, peptidi, vitamini, liposomi, antioksidanti) zaradi ustrezne kemijske sestave vežejo v celice. Tako so učinki izdelkov vidni in merljivi v izjemno kratkem času. Izdelki so dermatološko testirani, patentirani in imajo dokazano učinkovitost. Izdelki niso testirani na živalih, prav tako niso testirane na živalih njihove sestavine. Proizvodnja, postopki, sestavine in končni izdelki ustrezajo EU direktivam, ki urejajo področje kozmetike in so podvrženi stalnemu nadzoru.

Kozmetični centri Kahne delujejo v Ljubljani (Zupančičeva jama, Štihova 12)  in v Moravskih Toplicah. Zaradi izpolnjevanja mednarodnih standardov smo pridobili mednarodno registracijo CIDESCO, kar nas je uvrstilo med 159 elitno usposobljenih CIDESCO centrov v svetu. Storitve so visoko kakovostne nege obraza in telesa, ki jih sproti dopolnjujejo novi trendi. Dosegamo velike uspehe pri problematičnih in zrelih kožah. Strokovno osebje kozmetičnih centrov Kahne odlikuje strokovnost, prijaznost in odgovoren pristop do dela.

Dokaz kakovosti izdelkov in storitev Kozmetike Kahne so zadovoljni uporabniki in številna priznanja, ki so nam bila podeljena.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih