Novice

NOVOSTI V MESECU MAJU

Spoštovane, cenjene stranke!
Na kratko vam sporočamo, da smo na Bledu v hotelu Kompas odprli nov kozmetični center, kjer izvajamo tako za redne stranke, kot tudi turiste iz vsega sveta, prestižne nege obraza in telesa. S programom, ki je plod znanstvenega dela v Ameriki, se kaže naše 30 letno inovativno znanje. Vpliv stresa na prezgodnje staranje kože je pokazal, da se koža, zaščitena pred stresom, s pomočjo infra rdečega laserja stara počasneje, saj se aktivirajo celice in izločajo strupi.
Prvim 50 strankam nudimo brezplačno nego rok in 30 minutno masažo – presoterapijo. Naročila sprejemamo na dežurni telefon 031 855 185.
Več o naših storitvah in kozmetičnih izdelkih si lahko preberete na www.kozmetikakahne.com, kjer lahko kupujete tudi v naši spletni trgovini . Spletni nakup naših izdelkov lahko opravite tudi na www.enaa.com.

KOT NOVOST lahko samo preko spletne trgovine www.kozmetikakahne.com ali na
tel. 031855 185 naročite Inovativno hialuronsko mazilo za nego poškodovanih ustnic. Več kot odlično mazilo proti izsušenim, razpokanim ustnicam. Izjemna podlaga za obstojnost rdečila, za lepšo obliko ustnic, idealno za zmanjševanje gub pri kadilkah nad ustnicami in celo okrog njih. Za napetost in zaščito proti soncu.

Želite obdarovati svoje bližnje, pa ne veste s čim? Bi jim želeli ponuditi sproščujočo nego obraza ali telesa, morda kozmetični izdelek?
Obdarite jih lahko z darilnim bonom za storitve/izdelke ali preprosto izberete vrednostni bon. Darilni bon je unovčljiv v vseh naših kozmetičnih centrih (Ljubljana, Moravske toplice, Bled).

V najem lahko vzamete tudi tri lastniške apartmaje v Kranjski Gori, Portorožu in Ljubljani, po izjemno ugodni ceni.
Če ste zainteresirani, nam lahko pišete na e-naslov  [email protected] ali pa na [email protected].
Za ponudbo in ogled apartmajev odprite našo spletno stran www.kozmetikakahne.com in nato rubriko Storitve ter Sprostitev telesa in duha
ali pa direktno povezavo:
https://www.kozmetikakahne.com/storitve/sprostitev-telesa-in-duha/.
Ugodne akcijske ponudbe apartmajev  lahko zasledite tudi na www.kuponi.enaa.com  in www.bolha.com!

Prisrčno vas pozdravljamo,
Strokovna ekipa Kozmetike Kahne d.o.o.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih