Novice

NOVI KONOPLJINI IZDELKI

Do sedaj ste prekrivali kožne pomanjkljivosti zlasti s pudri in korektorji v stiku. Si predstavljate, da lahko mastne lise, madeže, pege, ki nastanejo zaradi izpostavljenosti soncu, brazgotine, podočnjake odpravite po naravni poti, tako da vam teh nevšečnosti ne bo treba prekrivati? Si žeite, da bi bila vaša koža brezhibna tudi brez pudra? Odgovor je v podlagah Kozmetike Kahne ter v novih izdelkih iz konoplje, saj se z uporabo naravnih proizvodov hitro prekrijejo rdeče nepravilnosti, hiperpigmentacija, podočnjaki in istočasno celo zmanjšajo gube, saj so sestavine po kemijski sestavi podobne sestavi naše kože. Da bi normalizirali težave brez korektorjev v stiku, morate vsakodnevno, tako zjutraj kot zvečer, uporabljati podlage Kozmetike Kahne. Zelo pomembno pa je, da jim vedno dodate vodo, saj so to naravna polnila oziroma filerji za polnilo gub.

Na ta način si boste povečali tudi obstojnost ličil za matiranje tena. Čez dan koža ne bo mastna in se vam ne bo svetila, vsak dan bo bolj zdrava in pomlajena, kar bodo opazili tudi drugi.

Zavedamo se, da je potrebna tudi nega v centrih Kozmetike Kahne, kot je recimo mezoporacija. Odpira celice, vodne kanale, izloča strupene snovi in v globljo plast vtira sestavine, ki so po kemijski sestavi podobne sestavi naše kože. To je tudi najhitrejša pomoč kot zaščita pred soncem za najbolj alergične, občutljive in od sonca poškodovane kože. Izkoristite izjemno ugodnost tega tretmana po polovični ceni prek kartice Mercator Pika. Več informacij: 031 855 185

komplet ko

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih