Novice

NOV MESEC – NOVE UGODNOSTI PRI NAS!

Ob 15. obletnici Leclerca smo v sodelovanju z njim pripravili še posebno nizke cene naših izdelkov.
Tokrat Vam akcijske cene nudimo tudi pri nakupu preko naše spletne trgovine. Znižane cene veljajo za Naravno mazilo iz morskih alg (SAMO 4,99 eur) in Kremo s hialuronsko kislino (SAMO 7,35 eur). Akcija velja do 14.6.2015!

Če izdelka naročite v naši spletni trgovini, prejmete še DARILNI BON za polurno limfno drenažo GRATIS, da se izločijo strupi, proti bolečim nogam, za uravnavanje limfe (življenjskega pomena za zdravje). Ob nakupu nad 50 EUR Vam poštnino krijemo mi.

V juniju in juliju Van nudimo tudi ugoden tretman, kot pripravo za sonce – LASER, ki odpira celice, po enako ugodni ceni kot jo nudimo študentom. Tretman zajema 10 minut laserja za odpiranje celic + vtiranje vrhunskih sestavin (Nobelova nagrada) v celice.
Zavedajte se, da je to znanstveno in dermatološko najbolj potrjena metoda za zaščito pred soncem, za zmanjševanje gub, za napeto in zdravo kožo. Tokrat po izjemni ceni SAMO 36 EUR. Cena 36 eur velja tudi z Mercator Pika kartico, saj Mercator potrjuje to ceno za obdobje dveh mesecev. Tako nizka cena ni bila še nikoli in VELJA SAMO 2 MESECA!
Sprejemamo tudi stranke iz Italije in Avstrije, vendar se bomo potrudili in Vam skušali omogočiti želeni termin. Poleti delamo tudi v večernih urah. Naročila možna na telefon 031 855 185.
Če boste naše proizvode naročali preko spletne strani www.kozmetikakahne.com, boste vedno prejeli tudi naše DARILNE BONE v vrednosti od 30 do 40 EUR, za koriščenje različnih storitev.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih