V medijih

Nepozabni trenutki na novoletnem koncertu dunajskih filharmonikov na Dunaju

Dunajski filharmoniki so pod vodstvom dirigenta Franz Welser Most-a začeli novo leto s tradicionalnim ˝Novoletnim koncertom˝ v dvorani Musikverein na Dunaju, ki ga vsako leto prenaša tudi TV Slovenija. Na njem ni manjkalo pomembnežev z vse zemeljske oble, opaziti je bilo predsednike držav, vlad, veleposlanike, delegacije s celega sveta in številne medijske pomembneže. Na koncert je v spremstvu avstrijskega predsednika prišel tudi katarski kralj s princeso.

Na letošnjem svečanem novoletnem koncertu se je na Dunaju zbrala le peščica Slovencev. Med njimi Zdenka Kahne, direktorica in lastnica Kozmetične hiše Kahne s soprogom Marjanom.

V družbi uglednih gostov sta bila na koncertu tudi priznana slovenska glasbenika, mednarodno uveljavljeni klarinetist, dirigent, doc. prof. Andrej Zupan in njegova življenjska sopotnica, sopranistka Nataša Krajnc.

Obisk koncerta dunajskih filharmonikov so sanje mnogih ljubiteljev klasične glasbe, čakalna vrsta za karte je zelo dolga, zato so obiskovalci še toliko bolj srečni, da so lahko uresničili dolgoletne sanje.

Spodaj več medijskih objav:

Slovenske novice (povezava na spletno stran)

Dnevnik (povezava na spletno stran)

Revija Lea, objava v PDF obliki

Revija Nova, objava v PDF obliki

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih