Pohvale in pritožbe

Zakaj ne sprejemate moških kot kozmetiko, in jim celo rečete, da niso dobri niti za odpiranje vrat? Sramota za vaš salon.

Najprej moram poudariti, da nisem povsem razumela vaše pritožbe. Moške sprejemamo na storitve, celo dosti se jih poslužuje naših storitev oziroma vedno več. Zanje so v enaki meri primerne vse storitve našega centra kot za ženske. V kolikor pa ste imeli v mislih zaposlovanje, pa vam sporočamo, da zaposlujemo tudi moške (v proizvodnji in komerciali). V kolikor pa ste morda mislili na opravljanje storitev, pa je res, da smo tradicionalno ženski kolektiv, torej same ženske kozmetičarke in diplomantke Visoke šole za zdravstvo. To, da je opravljanje kozmetičnih storitev bolj ženski poklic, je nekako dejstvo, na to kaže tudi vpis na srednjo kozmetično šolo. V kolikor ste torej prejeli neustrezno informacijo glede dela, se vam za to opravičujemo in sporočamo, da lahko svojo morebitno prijavo na prosta delovna mesta, ki so objavljena na naši spletni strani, pošljete na [email protected].

Pišem vam, da vam sporočim moje zadovoljstvo v zvezi z anti-agingom pri vas. Menim, da ste osvojili nov stil obravnave tretmana, kot pravi vodili instituti v svetu (saj imate tudi mednarodno registracijo). Bila sem že v tujini na obravnavah, ampak ni bilo nič posebnega. Navdušena sem nad vašimi kozmetičarkami, saj me razveseljujejo z dosedaj nedosegljivimi rezultati. Domov sem prišla z breskvino barvo kože, s pomlajenim videzom. Z vašim hladnim infrardečim laserjem so v resnici osupljivi rezultati. Razumela sem tudi razlage kako z laserjem vtrete kolagen in hialuron do globljih problematičnih con. Kot pravite, kadar je hialuron v celicah, se nam koža izjemno dobro regenerira, pomladi, se dvignejo veke, zmanjšajo podočnjaki. Z zanimanjem sem pogledala tudi vašo spletno stran, ki je izjemno lepa. Želim vam, da bi ostali takšni, kot ste, ker vas bom tudi vnaprej z veseljem obiskovala.

Po velikem številu vprašanj in odgovorov smo prejeli tudi prvo pohvalo, ki smo se je zelo razveselili. V veliko zadovoljstvo nam je, da stranke opazijo naš prispevek k lepoti.

Sem prebrala zadnji komentar oziroma pohvalo. Saj res, toliko vprašanj, odzivov strank pa malo. Tudi jaz bi želela pohvaliti hialuron serum. Na storitvah še nisem bila, vendar se nameravam v kratkem udeležiti nege obraza, verjetno bo to laser. Smatram, da je hialuron res na prvem mestu v kategoriji izdelkov za nego obraza. Vaš hialuron ima nekakšen učinek polnjenja gub. Uporabljam ga redno, je odličen tudi proti rdečici, všeč mi je, ker ne masti kože. Zanima me ali je prav, da ga nanašam čez veke, z namenom, da se mi napnejo veke in zmanjšajo podočnjaki in da zaščitim izsušeno in tanko prosojno kožo okrog oči. Lahko rečem, da je to takoj vidno. Hialuron kožo oskrbi hitro in učinkovito z veliko vlage. Celo moje izrazite gube, ki so posledica izsušenosti kože, se od znotraj napolnijo in ublažijo. Priporočam da preizkusite. Splača se. Vse pohvale.

Kot izgleda zdaj lahko pričakujemo nekaj več odzivov strank… Kar ste navedli, je vse pravilno, torej nego izvajate prav, hialuron obvezno nanesete tudi po vekah in okrog oči. V ta namen je izdelek brez dišav, barvil, parafina, lanolina, z minimalno vsebnostjo konzervansa, ki še zagotavlja stabilnost izdelka. Nanesete ga na očiščen obraz in po nanosu še vlažite z mokrimi prsti. Nato sledijo druge podlage oz. dnevna ali nočna krema.

Pozdravljeni, želela bi pohvaliti vašo kozmetiko in vas spudbuditi, da postanete agresivnejši in samozavestnejši na trgu. Uporabljala sem kreme višjega cenovnega razreda (CARITA), ki ni slaba po drugi strani pa sem ugotovila po 3 mesecih, da so vaši izdelki za bistveno manj denarja zelo primerljivi ali celo boljši. Zavedam se, da je trženje in promocija v veliki meri odvisna od finančnih sredstev, vendar z dobro strategijo lahko z malo denarja dobite zaupanje kupcev.

Veseli smo vaše pohvale. Trudimo se, da delamo dobro, predvsem pa da strankam ponudimo kakovostne in učinkovite izdelke in storitve za zmerno ceno.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih