Dokazano je, da več kot 80% žensk bije stalno bitko s celulitom in odvečno maščobo. V kozmetiki je veliko aparatur in tretmanov, ki jih je med seboj priporočljivo kombinirati. Tudi mi vam ponujamo različne metode, med katerimi je najnovejša mezoporacija.

Mezoporacija je izum ameriških znanstvenikov, ki so v Ameriki prejeli Nobelovo nagrado za kemijo in elektroporacijo. Uporabljeno znanje nobelovcev omogoča najbolj učinkovito metodo transporta aktivnih, naravnih sestavin, ki preko tega postopka razvijejo največje delovanje.

Mezoporacija, nežno anti-aging orožje pomlajuje kožo, jo gladi, je preventiva proti staranju, napetost-napolni gube, enakomernost, sijoč ten, zmanjša se celulit-uporablja se jo pri kuperozi, proti nečistoči in aknam, proti hiperpigmenataciji. Postopek se uporablja tako na obrazu kot tudi telesu, odvisno od učinkovin, ki jih uporabimo ter seveda jakosti izvajanja metode.

Kaj je mezoporacija? Na področju estetične kozmetike je najbolj učinkovita in uspešna metoda s pomočjo katere transportiramo v globlje plasti kože ne da bi jo pri tem poškodovali. Je genialna metoda z električnimi impulzi. Proizvedeno napetostno polje lahko za delčke sekunde drobcene kanale, ki so v koži, na široko odpre da lahko učinkovine globlje prodrejo v kožo – globlje kot je bilo do sedaj v kozmetiki. Na ta način so že po prvem tretmanu vidni senzacionalni rezultati, ki so tudi dolgotrajni.

Kaj se lahko s tem tretmanom doseže? S to nežno in nebolečo metodo lahko zmanjšano celulit. S kombinacijo drugih postopkov pa tudi učvrstimo tkivo oziroma zmanjšamo maščobne obloge.

Kaj se zgodi med terapijo? Najprej se koža očisti, kot optimalno pripravo kože uporabimo piling z glikolno kislino kislino ali diamantno dermoabrazijo. Pri mezoporaciji, ki sledi, se na ta način dosežejo najbolj optimalni rezultati. Na kritične predele telesa nanašamo inteligentno kombinacijo učinkovin. Sestavine se s pomočjo izzuma Nobelovih nagrajencev vtirajo z mezo valjčkom. S tem inovativne sestavine vtiramo v globlje plasti kože, saj mezo valjček optimalno oskrbi kožo z intenzivnim vnosom sestavin. Ta postopek je izredno prijeten, antistresen, brez bolečin.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih