IZKORISTITE REVOLUCIONARNO TEHNOLOGIJO NA PODROČJU ANTI-AGINGA ZA LEPOTO IN ZDRAVJE VAŠE KOŽE

Laserska terapija z infra hladnim laserjem je namenjena strankam, ki si želijo inovativno, preverjeno, potrjeno, varno, profesionalno antiaging terapijo, ki ima učinke.

Na univerzi v Nemčiji so razvili lasersko metodo in na osnovi njihovih spoznanj laser opremili z najnovejšo tehnologijo, kar zagotavlja pri vsakem tretmanu individualni pristop. Za optimalni uspeh tega postopka pri Kozmetiki Kahne uporabljamo posebej razvit, visoko koncentriran hialuron in kolagen z antioksidanti. Nadaljnja prednost laserske hladne metode, v primerjavi z drugimi postopki, je v sproščujočem uživanju božajočega tretmana.

Čutite, da postaja vaša koža brez življenja in moči, da izgublja sijaj, je videti utrujena, pusta, je izsušena, stresna, se pojavljajo gube ali so te že globoke? Vas muči neenakomerna tekstura in pigmentacija kože, povešene veke, pomanjkanje elastičnosti in čvrstosti? Oblika obraza izgublja volumen? V tem primeru je laserska storitev prava za vas.

Glavne prednosti in cilji tretmana s hladnim laserjem: dvignjene veke, zmanjšani podočnjaki, obnova in hranjenje celic, zmanjšana zabuhlost, polnjenje gub s hialuronsko kislino, preprečevanje pordele in suhe kože, preprečevanje alergij, večja čvrstost kože. Hladni laser ima regeneracijski in imunološki učinek na celo telo in pomeni izjemno sprostitev, stranke pa se po tretmanu odlično počutijo.

Za začetek si lahko ogledate aktualen posnetek hladnolaserske terapije na SIOL-ovem portalu. Terapije s hladnim laserjem v osnovni ali intenzivni obliki izvajamo v Sloveniji. Božajoče, antistresne, sproščujoče tretmane za pomladitev kože, za večjo čvrstost in volumen s pomočjo inovativnega hialurona in kolagena kozmetike Kahne, ki sta po kemizmu podobna kožnemu tkivu. Izjemno uspešni tretmani tudi za kožo oslabljeno zaradi hormonski sprememb, klimakterija. Naraven postopek za pomiritev, večjo čvrstost kože, energijo in dvig živčnega in imunskega sistema ter vidno zmanjševanje pigmentnih madežev. Končno boste lahko preizkusili nego v salonu, pa tudi doma. Osrečujoči izdelki kozmetike Kahne so takšni, da boste dobili voljo in veselje do nege in boste pozabili na svoja leta, kar potrjujejo mnoge zveste in zadovoljne stranke kozmetike Kahne.

Sistem vtiranja hialurona z infrardečim hladnim laserjem je naravna in učinkovita metoda za globinsko vlaženje, obnovo kože in pomlajevanje. Tretman brez bolečin (postopek občutite kot božanje) deluje na osnovi najkvalitetnejše hialuronske kisline in kolagena, ki ju doziramo ves čas terapije. Učinki na koži so vidni že takoj, nadaljnjih 48 ur pa se še izboljšujejo, ker hialuron veže nase vodo in tako koža še naprej nabreka in se napne.

Z infrardečim hladnim laserjem v centrih Kahne z licenco CIDESCO izvajamo sproščujoči tretman, ki je dokazan sistem za globinsko obnovo in hranjenje celic. Nova tehnologija hladnega laserja za utiranje inovativnega hialurona – to je nizkomolekularne hialuronske kisline je povsem naravna, saj so sestavine po kemizmu podobne sestavi naše kože. S hladnim laserjem izboljšujemo stanje kože, ki tako dobi mlajši in bolj zdrav videz.

Hladni laser zapolni gube s hialuronom, dvigne veke, zmanjša podočnjake, podbradek in zabuhlost, naredi polnejše ustnice. Po naravni poti pridobimo lepšo obliko obraza, zdravo in pomlajeno kožo. Nič več alergij, izjemni učinki proti herpesu, za uravnan živčni, imunski sistem in biološke funkcije (o tem preberite študijo iz knjige, ki je na koncu te strani).

Spodaj si lahko ogledate fotografije učinkov laserskih terapij:

Hialuronska kislina določa elastičnost in pomlajen videz kože. Največ jo je pri dojenčkih, čez leta pa se količina zmanjšuje, po šestdesetem letu ga je v koži samo še 10%. Hialuronska kislina je torej naša lastna snov, ki jo telo v starosti proizvaja manj in je ena od glavnih snovi za vezavo vode v koži.

Učinkovitost hialuronske kisline temelji na tem, da veže 6.000 krat več vode, kot je njena lastna teža. Ena mikromolekula veže 10.000 atomov vode. Zato ga je priporočljivo v kožo dodajati. Hialuron, s katerim v centru Kahne izvajamo laserske terapije, ima mikronizirano molekularno strukturo, da lahko prodre skozi povrhnjico in potuje do globljih plasti kože, kjer učinkuje. Z laserjem se vmasirani hialuron povezuje z našim lastnim in se v koži zadrži od 4 do 6 tednov. Aktivira energijo in tvorbo kolagena in elastina in druge biokemijske procese v koži. Hialuron z vezano vodo v telesu privede do obnove kože. Tako se gube gladijo od znotraj.

NOVO! Pri laserski terapiji v kožo utiramo tudi kolagen!

Tretmani in izjemno prijetni postopki proti staranju in uravnavanju alergij in kožnih težav vračajo naši koži vlažnost in v kombinaciji z dermoabrazijo odstranjujejo tudi stare odmrle celice, pigmentne madeže, starostne pege. Kozmetična dermoabrazija, ki jo izvajamo v vseh treh centrih Kahne, je naravni odstranjevalec odmrlih celic, pigmentnih madežev in starostnih pojavov na koži. Od sonca poškodovane kože se z uporabo inovativnih izdelkov kozmetike Kahne hitro normalizirajo, saj na koži ustvarjajo plast hialurona, ki preprečuje uhajanje vlage. S tem spodbujamo kožo, da ponovno proizvaja nov hialuron in kolagen, skrbi za vezavo vlage, nase veže velike količine vode in je odličen transport, ki povleče nanesene proizvode v spodnje plasti kože.

O laserju:

VITACONTROL® LASER združuje prednosti infrardeče laserske terapije (Low-Level-Laser Therapy) z našim popolnoma novo razvitim hialuronom.

S svojo močjo je ta laser trenutno najmočnejši površinski laser v svojem razredu in to je garancija za njegovo izjemno delovanje. S pomočjo 6 laserskih diod se laserski žarki enakomerno projicirajo na relativno veliko površino 4,5cm2. Učinkovitost te laserske terapije Low-Level-Laser Therapy je potrjena s strani dermatologov in številnih znanstvenih del.

Infrardeča hladnolaserska terapija spodbuja naravno vitalizacijo kože in stimulira celice kože. Tako se stimulirajo določeni procesi v koži:

 • izmenjava snovi v koži, koža boljše “diha”
 • hranljive sestavine se bolje vpijejo, produkti presnove se bolje izločajo
 • poveča se delitev celic
 • nastajajo vlakna kolagena in elastina
 • izboljša se cirkulacija krvi
 • ponovno se vzpostavi naravni bio-električni potencial med celičnim jedrom in celično membrano
 • vmreži se molekularna struktura vnesenega hialuronskega intercelularnega gela.
 • Na podlagi mnogih študij je dokazano, da se infrardeča hladnolaserska terapija lahko uspešno uporablja v medicini, pri zdravljenju različnih kožnih bolezni: akne, vse vrste herpesa, edemi, neurodermitisi, hematomi , brazgotine, alergije, psorijaza, ekcemi, porodne strije.

Nadaljnja prednost sistema je, da je možnost opeklin popolnoma izključena. Pri terapiji se temperatura kože dokazano dvigne za največ 1° C. Terapija je aseptična in popolnoma neboleča.

Prednosti za stranke:

 • Neinvazivna, neboleča metoda, postopek je celo prijeten, saj z laserjem stimuliramo tudi akupunkturne točke na obrazu. *Na koncu sestavka si lahko preberete prevod strokovne literature, ki navaja, da se izloča tudi hormon sreče
 • Rezultat je viden takoj, koža na obrazu se napne in dvigne za 3 mm ali več
 • Rezultat se zboljšuje še nadaljnjih 48 ur (na hialuronsko kislino se veže voda)
 • Hialuronska kislina v našem telesu:

Hialuronska kislina je snov, ki se nahaja v človeškem vezivnem tkivu. Aktivira proizvodnjo kolagena, kot tudi elastina, in je odgovorna za sposobnost kože za vezavo vode.

Količina v koži vsebovane hialuronske kisline določa elastičnost kože, največ jo je v vezivnem tkivu novorojenčkov. Čez približno 40 let se količina zmanjša na pol, a od 60. leta starosti je v koži samo še 10% hialuronske kisline

Hialuron, ki se uporablja z laserjem:

Je fino-molekularni nerazredčen hialuronski gel, katerega molekularna veriga se v biološkem procesu podobnemu fotosintezi skrajša, tako da se lahko ta gel vmasira in prodre v globlje sloje kože.

Naknadno intenzivno delovanje laserja vmrežuje – poveže molekularne verige hialuronske kisline ponovno v stabilen kompleks, tako da se naravna razgradnja preko limfnega sistema zakasni za 4-6 tednov. Ta časovni interval se upošteva, da bi se vsebnost hialurona v vaši koži spet povečala.

Že po prvih tretmajih lahko opazite znatno izboljšanje napetosti kože. Pri nekajkratnih tretmanih lahko pride do popolnega poravnanja gub. S pomočjo LASERJA se koncentracija hialuronske kisline v koži znatno poveča, koža je pomlajena, spremembe so vidne in koža je spremenjena – izboljšana tudi na otip. Stranka ima občutek polnosti in svežine od znotraj navzven.

Pri laserski terapiji vam poleg hialurona izvedemo tudi vtiranje kolagena.

NOVO! Obveščamo vas, da imamo v enoti na Štihovi v Ljubljani že najnovejši model hladnega laserja, ki je dvakrat močnejši od drugih. To je že naš četrti laser, kar govori o tem, da stranke rade koristijo izjemno učinkovito nego obraza.

PREVOD KNJIGE

Naslovnica knjige za hladni laser

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih