Novice

KOZMETIKA KAHNE PRAZNUJE 28 LET

Spoštovane, cenjene stranke!
Kozmetika Kahne praznuje 28 let uspešnega poslovanja. Za svoje zveste stranke smo pripravili izjemno prijetno in učinkovito nego obraza in vratu za napetost in tvorbo kolagena, proti podočnjakom, za dvig vek, za zmanjševanje podbradka, proti poškodovani koži, proti aknam (RADIOFREKVENCO).
Radiofrekvenca je komplementarna metoda dosedanjim pomlajevalnim postopkom, katere bistveni učinek je skrčenje kolagena, povečanje čvrstosti tkiva, tvorba novega kolagena in bistveno izboljšanje stanja povešene kože in gub. Gre za “nekirurški” lifting, pomlajevanje obraza, vratu in dekolteja.

Metodo radiofrekvence lahko uporabljamo samostojno, še bolj priporočljivo pa jo je kombinirati z drugimi postopki (endodermna vakumska terapija, infrardeči hladni laser…)

INDIKACIJE so naslednje:

  • poveča tonus mišic
  • pomlajuje kožo (izboljša reprodukcijo vezivnega tkiva, kolagenskih in elastinskih vlaken)
  • relaksira kožo, predvsem mimiko obraza in tako zmanjšuje manjše gube
  • zmanjša vidnost kapilar

V vezivnem tkivu se fibroblasti spreminjajo v fibrocite in ustvarja se II,III stopnja kolagena, vrši se trdi kolagen, ki ni v vodi topen, se ne razteza, rad poči, se premreži, z uporabo radiofrekvence se ponovno poveča elektro potencial in pretvori fibrocite v fibroblaste in sicer v mladi kolagen, ki je v vodi topen, elastičen.

Samo do 11.12.2015 last minute cena: namesto 85 eur samo 55 eur + gratis masaža s hladnimi impulzi.
Aparatura spada med najdražje v svetu, zato je število mest omejeno.
Naročila na telefon 031 855 185.


Več na www.kozmetikakahne.com.

Sporočamo vam tudi, da lahko preko naše spletne trgovine kupite veliki darilni komplet inovativnih in dermatološko potrjenih izdelkov Kozmetike Kahne po znižani ceni.

Presenetite svoje najbližje in jim za praznike podarite izdelke, ki so edinstveni v svetu, saj so sorodni naši koži.

Strokovna ekipa Kozmetike Kahne d.o.o.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih