Novice

KOZMETIKA KAHNE OB PRAZNOVANJU 28. ROJSTNEGA DNE RAZVESELJUJE Z IZJEMNO NEGO

 

Praznujemo 28. rojstni dan, zato vam ponujamo izjemno sproščujočo, antistresno nego (vakuumsko limfno drenažo), terapijo s podtlakom, s katero lahko preoblikujemo obraz tako, da zmanjšamo zabuhlost, podočnjake, gube, kožo napnemo, prekrvavimo, za dvig vek. Ker postopek izvajamo v smeri limfnih linij, spodbudimo tudi limfni obtok, s tem pa hitrejše odplavljanje odpadnih produktov.

Vakuumska metoda spodbuja naravne procese v koži, odpravlja odpadne produkte metabolizma, z njo delujemo na kožo, limfo in posredno na celo naše telo. Med vrhnjico (epidermis) in usnjico (dermis) se nahaja bazalna membrana, ta je valovita, zato ima veliko površino, ki se z leti ravna, zato je koža bolj prepustna. V dermisu je medceličnina, v kateri je veliko hranljivih snovi. Tukaj se zbirajo odpadne snovi, ki pridejo iz mikrocirkulacije ali kapilarnega sistema. V tem sloju se nahajajo tudi fibroblasti, ki proizvajajo kolagen in elastin.

Vakuumska limfna drenaža (obraz, vrat in dekolte) izjemoma tokrat samo za vas 28 EUR s hranjenjem kože s prvovrstnimi sestavinami, toplimi impulzi, ročno masažo obraza in glikolnim pilingom.

Pri tej negi je možno priključiti tudi druge aparature, ki so kar najdražje v svetu. Možnost priključitve z doplačilom laserja, ultrazvoka, radiofrekvence in elektroporacije.

Število mest je omejeno, zato vas prosimo, da si hitro rezervirate termin.

Glede na krizo, ki je nastala v državi smo vam pripravili izjemno ugodno ceno.

Naročila po telefonu Ljubljana – 031 855 185, hotel Vivat v Moravskih toplicah – 041 321 513.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih