Splošno o negi kože

Katero kremo oziroma nego bi mi priporočali

Spoštovani, zanima me katero kremo oziroma nego bi mi priporočali, ob dejstvu, da sem že dopolnila 53 let, da je moja koža suha, ji primanjkuje vlage in moje delovno mesto je takšno, da sem malo bolj izpostavljena stresom. Hvala in lepo pozdravljeni!

Pozimi se zadržujemo v ogrevanih prostorih, zato ima naša koža povišano potrebno po vlagi. Da bi preprečili transepidermalno izgubo vlage, moramo izbrati naravno učinkovino, v prvi vrsti je to hialuronska kislina. Pogosto koža reagira posebej občutljivo v obdobjih spreminjanja letnih časov. V tem času je pogostost alergij večja. Suh zrak znotraj, veter in mraz zunaj, koža je izpostavljena, njene celice brez hrane. Hitro postane hrapava, pojavijo se lišaji. Potrebuje tudi več maščobe, da bi lahko vzdrževala lasten hidrolipidni plašč. Ker je koža posledično občutljiva, mora nega poleg tega vsebovati pomirjujoče, vlažilne in hranilne sestavine, če je koža zrela, pa še pomlajevalne podlage za nanos pred vsakodnevno dnevno in nočno kremo. Pri Kozmetiki Kahne glede na vaše opisano stanje vaše zrele kože priporočamo uporabo Hialuron lifting kompleks seruma za globinsko vlaženje kože (nanesemo ga na očiščen obraz in vlažimo z mokrimi prsti), hialuron veže do 10.000 več vlage kot je njegova lastna teža. Če želimo kožo še učvrstiti, po tem nanosu uporabimo Kolagenski lifting, vse lahko nadgradimo še s posebno učinkovino za lokalno delovanje na gube – Zlatim serumom z Argirelinom ali Dotoxom 50 (ki je še močnejši). Vse naštete podlage so vlažilne. Če bi imeli občutek, da koži manjka maščoba, potem priporočamo še kombinacijo Naravnega mazila iz morskih alg, v katerega na dlani primešate nekaj kapljic Vitaminskega olja-E vitamina, ki se zaradi vezave z algami dobro vtre v kožo (olja pri samostojni uporabi ostanejo na površini kože). Na še vlažne podlage (preden se posušijo) nanesete kremo. Glede na to, da podlage nanašate hitro, z nego opravite v nekaj minutah, seveda pa lahko kaj od naštetega tudi izpustite. Od krem priporočamo Kremo z Argirelinom (lahko jo uporabljate kot dnevno in nočno) ali jo kombinirate s Kremo s hialuronsko kislino. Pri kremah je več opcij, odvisno ali bi želeli le vlažilno ali hranilno kremo, dejstvo pa je, da bistvene učinke dosežete s podlagami. Pri Kozmetiki Kahne trenutno (februar 2010) pripravljamo še hialuronski obočesni lifting kompleks, specialno za predel okrog oči, še bogatejša nega zjutraj in zvečer, najsodobnejša formula s hialuronom. Če nas obiščete ali naročate preko pošte, potem prejmete brezplačno promocijsko pakiranje.

Ob tem naj vas še povabimo na akcijsko ceno laserske storitve, kjer izvajamo vtiranje hialurona in kolagena, tokrat po izjemni promocijski ceni 60 eur (namesto 110 eur). Ker akcija zaenkrat velja do konca februarja (2010), vas vabimo, da premislite o obisku, namreč pomanjkanje vlage in stresno odzivanje na koži je bistvena indikacija za uporabo laserja. Ob obisku bi vam tudi lažje svetovali glede uporabe izdelkov na domu.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih