Novice

IZJEMNO SPROŠČUJOČ, ANTISTRESNI TRETMAN OB DNEVU ŽENA Z DODATNIMI MASAŽAMI

DERMOABRAZIJA + LASER Z VTIRANJEM AKTIVNIH SNOVI + 10 MIN. MIKRO MASAŽA + ROČNA MASAŽA + PRESOTERAPIJA – LIMFNA DRENAŽA TREBUHA IN NOG (veljavnost do 11.03.2016)

Dermoabrazija je specialna metoda nežne odstranitve plasti poroženelih celic na roževinasti podlagi. Odstrani in izboljša, oziroma naredi manj vidne nepravilnosti na koži obraza, vratu in dekolteja, kot so: manjše brazgotine, gubice, hiperpigmentacija, razširjene pore, zaceljene vidne poškodbe kože ter izboljša sivkasti ali rumeni ten kože. Popravi se tonus kože, elastičnost, koža je bolj čvrsta, napeta, pore postanejo manj vidne. Izjemni rezultati proti pigmentnim madežem in pri tretmanih proti mastni koži, ki hitro poroženeva ali se lušči. Če so na vrhnjici poroženele celice, koža ni sposobna absorbirati hranilnih sestavin, zato se tudi počasneje obnavlja, v nekaterih primerih lahko postane tudi nečista oziroma se mašijo pore in nastajajo komedoni. Z dermoabrazijo dosežemo lepo, enakomerno površino kože ter s stalnim enakomernim pritiskom (ki ga prilagajamo glede na stanje kože ter med postopkom tudi spreminjamo) odstranjujemo odmrle celice, medtem ko običajni mehanski peelingi, ki jih masiramo v kožo, povzročajo neenakomerne pritiske in tako imenovano nezaželeno reliefno kožo.

Infrardeča hladnolaserska terapija spodbuja naravno vitalizacijo kože in stimulira celice kože. Tako se stimulirajo določeni procesi v koži:

  • izmenjava snovi v koži, koža boljše “diha”
  • hranljive sestavine se bolje vpijejo, produkti presnove se bolje izločajo
  • poveča se delitev celic
  • nastajajo vlakna kolagena in elastina
  • izboljša se cirkulacija krvi
  • ponovno se vzpostavi naravni bio-električni potencial med celičnim jedrom in celično membrano
  • vmreži se molekularna struktura vnesenega hialuronskega intercelularnega gela.
  • Na podlagi mnogih študij je dokazano, da se infrardeča hladnolaserska terapija lahko uspešno uporablja v medicini, pri zdravljenju različnih kožnih bolezni: akne, vse vrste herpesa, edemi, neurodermitisi, hematomi , brazgotine, alergije, psorijaza,       ekcemi, porodne strije.
Presoterapija – limfna drenaža trebuha in nog proti celulitu, proti utrujenim nogam, za normaliziranje limfe in izločanje strupov.

 

 

 

 

Redna cena Popust Cena s popustom
Redna cena tretmaja                                         98 € 40 % 58,80 €

 

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih