Novice

Dostopnejše za upokojence

Kozmetika Kahne je letos sodelovala na Festivalu za tretje življenjsko obdobje, ki je ponudil bogat program. Kot nadaljevanje sodelovanja nudimo vsem upokojencem izjemno ceno za antistresno energijsko zdravilno bioresonančno kabino, ki je inovativna, znanstveno potrjena kot protibolečinska terapija, proti revmi, išijasu, za pospešeno cirkulacijo, preventivo proti bolečim nogam, boljše delovanje limfnega sistema, pomoč pri bolečinah v mišicah in sklepih. Z bioresonančno stimulacijo celice dobijo isto valovno dolžino kot zdrave celice. Izjemen tretman za pomiritev, boljše počutje in pridobitev zdravja.
Višja fizioterapevtka z dolgoletnimi izkušnjami v zdravstvu vam bo v Kozmetično fizioterapevtskem centru Kahne na Štihovi 12 v Ljubljani pomagala do boljšega počutja na naraven in preverjen način. Cena posamičnega tretmana je 20 eur, velja za upokojence in pri plačilu z gotovino. Ponudba velja v novembru 2011.

Več o storitvi in učinkih si preberite na tej povezavi.

Če ste obveščeni o ponudbi, pa niste upokojenec/ka, posredujte to informacijo naprej.
Akcija pomagati ljudem v tem življenjskem obdobju in jim prispevati vse najboljše za dobro počutje, zdrav in pomlajen videz kože, je izjemno uspešna. Bodite tudi vi del nje, zato nas pokličite: 01/ 23 01 972 ali 031 855 185 in se s fizioterapevtko dogovorite za termin.
Ponudba velja v enoti Kozmetično fizioterapevtskega centra Kahne na Štihovi 12 v Ljubljani.

Vabljeni.

Vse prejemnike sms obvestila obveščamo, da ste obvestilo prejeli kot imetnik kartice zvestobe Kozmetike Kahne. Sms je za vas brezplačen. Odjavite se lahko preko poslanega sms na številko: 031 855 185 ali preko e-pošte: [email protected]/OLD.

Kozmetika Kahne na družbenih omrežjih