Plavajoča hiša na vodi v Marini Portorož

Cena najema 180 – 290 €/dan (odvisno od sezone) + 105€ končno čiščenje + TT. Več info in rezervacije na apartments@kozmetikakahne.com Bivalno plovilo, Hiška na vodi KAHNE Portorož je umeščena v prijetno zavetje Marine Portorož, ki zaščitena pred vetrovi leži v vzhodnem delu Piranskega zaliva.


Na oddihu ob vodi, sredi najlepše mediteranske narave, si vzemite čas zase, ali pa uživajte v vsem, kar Marina Portorož ponuja – v odličnih restavracijah, ekskluzivnih trgovinah, športnih možnostih, ležernih trenutkih v jahtnem klubu ali obisku bližnjega Portoroža. Za luksuzno preživljanje prostega časa morate imeti občutek, da je ves prostor vaš. In res je tako, saj s terase bivalnega plovila sestopite v izredno prostorno notranjost, ki se razteza na 32 kvadratnih metrih.


Tu je vse priročno in prijetno razporejeno – okusen obed pripravite v popolnoma opremljeni moderno oblikovani kuhinji, kulinarično uživate v sodobni jedilnici, nato pa se udobno preselite korak stran v dnevni prostor, na sedežno garnituro, ki jo po želji raztegnete v ležišče za dve osebi.


Brez udobne spalnice ni pravega občutka sprostitve. V bivalnem plovilu 3maran je razvajanje povzdignjeno na višjo raven, saj lahko iz spalnice gledate naravnost v osvežujoče morje – dovolj je, da odprete vrata! Velika in udobna spalnica s posteljo dimenzij 160 x 200 cm vam ponuja neposreden izhod na priročno zunanjo teraso ter nudi očarljiv pogled na vodo in zunanji del hišice. V otroški sobi je pograd, postelje so dimenzije 80 x 200 cm.

Tudi kopalnica ponuja vse, kar je potrebno, z vsem modernim udobjem: elegantno opremo, veliko tuš kabino, elektronskim bojlerjem in po želji tudi grelcem. Terasa je vredna zlata, še posebej na luksuznem vodnem oddihu. V bivalnem plovilu KAHNE je terasnega prostora v izobilju, tako v zgornji kot spodnji etaži. Zgornja terasa je prostor, ki naredi vaše bivanje nepozabno, saj meri skoraj 40 kvadratnih metrov in je zasnovana za celo vrsto prijetnih namenov – sončenje, razgledovanje naokoli, zunanje obede, druženje in še kaj.


Hiška na vodi KAHNE Portorož nudi prav to – užitek ob vodi in na soncu. Z moderno opremo vas zaziblje v udobje luksuznega počitniškega doma, obenem pa odpre vrata v nova in pristna doživetja. Ko boste zjutraj odprli vrata, se bo pred vami odprlo morje možnosti, kako preživeti popoln dan. Čas je, da zgrabite prijetno priložnost.

Popularno v mesecu decembru

Prodajna uspešnica

KREMA S HIALURONSKO KISLINO

0,00 €
Prodajna uspešnica

NARAVNO MAZILO IZ MORSKIH ALG

0,00 €
Priporočajo strokovnjaki

DOTOX

0,00 €

BEST SELLER ZA MEŠANO KOŽO po 25.tem letu starosti

0,00 €

Osebni priročnik za nego kože. Pridobite si brezplačni priročnik

Podrobnosti